młoda_mamusia
Fanka BB :)
Hej kochane moj Kubus je dosłownie wszystkoo i nigdy nic mu nie bylo , zupy jadł chyba wszystkie daje mu danonki i rozne inne serki nawet ogorka kiszonego ostatnio mi zabral z taleza i całwego zjazdł , pierogi bardzo lubi , ryz z roznymi sosami nawet ostatnio ryz z sosem chinskim zjadł doslownie wszytsko mu daje , nie robie mu osobnych obiadkow tylko mniiej przyprawiam i nigdy nie płakał i nic mu sie nie dzialo ogolnie lubi wszystko ale je malo kaszki bo mleka od jakis 2 miesiecy nie chce pic
dzisiaj np.
Wstal o 10 zjazdł jogurty danonki biszkoptowy , potem miske kaszy
w miedzy czasie biszkopty jadł
okolo 11 zjadł deserek z gerberka
okolo 13 zjadł 2 kromki chleba z szynką
Potem pospał troszke po 15 zjadł talerz zupy kalafiorowej
i tak w miedzy czasie caly czas jakieś biszkopty
jakoś o 18 zjazdł jogurt , i 2 kromki z pasztetem drobiowym
Teraz oczywiscie jeszcze nie spi siedzi w kszesełku i dałam mu do miseczki pare truskawek z kompotu i bardzon zajadał , Zaraz dam mu jeszcze miske kaszki na nocke i okolo 22 powinien zasnać
Kuba ma apetyt dosc duzy potrafdi naprawde zjesc miske taka co dorosli jedza zupy a jeszcze jak prababcia zrobi pomidorowke to mogłby jesc i jesc
ale jest chudyy wazy 10 kg i stoi ta waga mu od jakis prawie 2 miesiecy teraz rośnie i ma z 84 cm wiec jest tgaki fajniutki chodz nozki mu poszczuplały ostatnio
dzisiaj np.
Wstal o 10 zjazdł jogurty danonki biszkoptowy , potem miske kaszy
w miedzy czasie biszkopty jadł
okolo 11 zjadł deserek z gerberka
okolo 13 zjadł 2 kromki chleba z szynką
Potem pospał troszke po 15 zjadł talerz zupy kalafiorowej
i tak w miedzy czasie caly czas jakieś biszkopty
jakoś o 18 zjazdł jogurt , i 2 kromki z pasztetem drobiowym
Teraz oczywiscie jeszcze nie spi siedzi w kszesełku i dałam mu do miseczki pare truskawek z kompotu i bardzon zajadał , Zaraz dam mu jeszcze miske kaszki na nocke i okolo 22 powinien zasnać
Kuba ma apetyt dosc duzy potrafdi naprawde zjesc miske taka co dorosli jedza zupy a jeszcze jak prababcia zrobi pomidorowke to mogłby jesc i jesc
ale jest chudyy wazy 10 kg i stoi ta waga mu od jakis prawie 2 miesiecy teraz rośnie i ma z 84 cm wiec jest tgaki fajniutki chodz nozki mu poszczuplały ostatnio