reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Nas dzisiaj cieszy... :)

Cieszy mnie to, że siedzę w domu w taka pogodę (ciągle pada...) i nadrabiam zaległości w moich ulubionych amerykańskich serialach :-) Jestem od nich uzależniona :tak:na studiach potrafiłam zrezygnować z wykładów, siedzieć w akademiku z koleżankami i oglądać całą serię Chirurgów :-D Niech się Ogryzek przyzwyczaja do seriali co by później mamusi nie przeszkadzał w ich oglądaniu ;-)

reklama
Cieszy mnie to, że siedzę w domu w taka pogodę (ciągle pada...) i nadrabiam zaległości w moich ulubionych amerykańskich serialach :-) Jestem od nich uzależniona :tak:na studiach potrafiłam zrezygnować z wykładów, siedzieć w akademiku z koleżankami i oglądać całą serię Chirurgów :-D Niech się Ogryzek przyzwyczaja do seriali co by później mamusi nie przeszkadzał w ich oglądaniu ;-)

Wiolcia - ja swojego czasu uwielbialam Chirurgow, nocami ogladalam po kilka odcinkow przez net. i Gotowe na wszystko. teraz juz te ostatnie sezony nie sa takie fajne ...

A mnie cieszy, ze kolezanka z poprzedniej pracy, ktora mieszka kolo mnie jest tez w ciazy i ma termin na poczatek grudnia :D bedzie z kim na spacerki chodzic!!!

Moj maz dzis po calym dniu nieobecnosci (praca + wizyta u mamy) przyjechal i w drzwiach dal mi sliczny, w doniczce, slonecznik - i powiedzial, ze z okazji dnia mamy :-) Jej - dzis mnie to cieszy najbardziej! ;-)

a ja dziś mówię do mojego męża - że w zasadzie to dziś po raz pierwszy mam dzień mamy:) - a on z ironią - i co? pewnie chciałabyś coś dostać? ....

Tak, bardziej uczuciowego męża chyba...

ewwe ja nie mam tak bardzo czesto, choc moj maz czasem wpadnie na cos tak uroczego i mi to wynagradza dlugi czas oczekiwania :-) u ciebie pewnie jest podobnie - zdazylam sie przekonac, ze mezczyzni sa strasznie malo domyslni, jesli chodzi o takie sprawy...

Za to mi kolega złożył życzenia jako dla przyszłej mamusi.:-D
Dziś zaskoczyłam swoją teściową i kupiłam dla niej różę na Dzień Matki. Była taka zaskoczona.

No ja mam nadzieję- tylko ja mam tendencje do PRZEdobrzania. Ale jak sobie zamieszka min 30 km od mnie to będzie luz :)

reklama
Ja z matką chłopaka bardzo dobrze się dogaduję. Bywa ,że siedzę sama z nią w domu.

Do góry