reklama
xXc0r4l1n3Xx
Aktywna w BB
A co mam pisać naprawdę mi głupio że w taki sposób się zachowałam i rozumiem że zwykłe przepraszam nie wystarczy ale no już nic nie zrobię, dziecko żyje jedynie są dawane jej leki na płuca.Ja jestem bardzo ciekawa czy dziecko przeżyło i jakie są rokowania. Jestem w szoku że ta dziewczyna o tym piszę tak jakby się nic nie stało
Zazuu
Fanka BB :)
A co mam pisać naprawdę mi głupio że w taki sposób się zachowałam i rozumiem że zwykłe przepraszam nie wystarczy ale no już nic nie zrobię, dziecko żyje jedynie są dawane jej leki na płuca.
Jak Ty się czujesz? Wyszłaś już do domu? Jesteś pod opieką psychologa? Jak czuję się dziewczynka? Czy Twoi rodzice Cię wspierają?
xXc0r4l1n3Xx
Aktywna w BB
Zdecydowałam że je zostawię chodź będę musiała znaleźć jakąś pracę na lato ale będzie warto, ojciec córeczki pokochał i chcę pomócMnie bardziej ciekawi, czy nadal chcesz zostawić dziecko?
Asiaxz
W k
W którym tygodniu urodziłaś 27?Zdecydowałam że je zostawię chodź będę musiała znaleźć jakąś pracę na lato ale będzie warto, ojciec córeczki pokochał i chcę pomóc
Lady Loka
Jest różnie, zależy na jaki szpital się trafi. Teoretycznie dzieci poniżej 24 tygodnia mają minimalne szanse na przeżycie, a w praktyce mnie mówili, że będą ratować o ile będzie co ratować. Takie dzieci mogą zaskoczyć. Zwłaszcza jak wagowo są w górnych widełkach.Zakładając, że w Polsce dzieci urodzone przed 22 tc są leczone tylko paliatywne, a ona urodziła maksymalnie w 26 tc chociaż nigdy chyba nie padł konkretny tc więc równie dobrze mógł to być 23 tc to "wszytko dobrze" to całkiem dziwna odpowiedź
xXc0r4l1n3Xx
Aktywna w BB
Mleko jest odsysane przez maszynkę i będzie oddane dla dziecka jeśli o to chodziMaluszek zapewne w inkubatorze, bo dziewczyna urodziła w chyba 27 tygodniu, także średnio z opcją karmienia
Owulacja
Ogarnijcie sobie szybko PESEL i potem 500+ to jakaś kasa będzie. Z tym że się trzeba dowiedzieć i zastanowić, na kogo to rejestrować, bo Ty jesteś (chyba) za młodaZdecydowałam że je zostawię chodź będę musiała znaleźć jakąś pracę na lato ale będzie warto, ojciec córeczki pokochał i chcę pomóc
reklama
Owulacja
Dobrze robisz, też tak robiłam i potem położna nosiła do inkubatorkaMleko jest odsysane przez maszynkę i będzie oddane dla dziecka jeśli o to chodzi