xXc0r4l1n3Xx
Aktywna w BB
Czuję się dobrze a dziecko jest w inkubatorze ale jest w porządkuNo właśnie, co z dzieckiem? Jak Ty się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuję się dobrze a dziecko jest w inkubatorze ale jest w porządkuNo właśnie, co z dzieckiem? Jak Ty się czujesz?
Chyba pół forum trzyma za Was kciuki, szczególnie za MaluszkaCzuję się dobrze a dziecko jest w inkubatorze ale jest w porządku
No to akurat nie jest nic złego, że tak napisała jak urodziłam w 22tc to u mojego dziecka też według lekarzy wszystko było dobrze. W takim momencie to to dobrze oznacza tyle, nie ma zapaści sercowo-naczyniowej, że trawi, wydala i nie ma infekcji, bo oddycha z maszyną, a respirator trzyma ciepło.Wszystko dobrze u dziecka urodzonego w 26 tc?
Cudna wiadomośćTak jest w inkubatorze są jej podawane leki na płuca a tak to wszystko dobrze.
Równie dobrze mogła być bliżej 30 tc niż 23. Nie wiemy jak liczyła tc, może od momentu seksu?Zakładając, że w Polsce dzieci urodzone przed 22 tc są leczone tylko paliatywne, a ona urodziła maksymalnie w 26 tc chociaż nigdy chyba nie padł konkretny tc więc równie dobrze mógł to być 23 tc to "wszytko dobrze" to całkiem dziwna odpowiedź.
Równie dobrze mogła być bliżej 30 tc niż 23. Nie wiemy jak liczyła tc, może od momentu seksu?
Tak, ale w pierwszym wątku przez nią założonym @aniaslu już się udzieliła to myślę, że sprawdziła wcześniej czy jest trollem czy nie.