reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Chciałam napisać coś od siebie ... ale poczytałam wszystko i widzę, że panienka ma 16 czy tam raptem 17 lat.
Także tyle ma w główce, że interesuje ją w co się ubrać po porodzie.
To jest ważne- majtki na tyłek, bluzki ...
A z aktywnością to jak już ktoś wspomniał, nie ma obowiązku odpisywania na pytania, ale super że wy odpisujecie na mój post.
Tyle panienkę to wszystko interesuje.
Chwała i tak jej za to, ze dziecka nie wyrzuciła do śmieci czy nie zakopała gdzieś w lesie. Chwała jej za to, że chce od razy zerwać wszelką więź z dzieckiem by mogło mieć szansę na prawdziwą rodzinę.
A z aktywnością to jak już ktoś wspomniał, nie ma obowiązku odpisywania na pytania, ale super że wy odpisujecie na mój post.
Chwała i tak jej za to, ze dziecka nie wyrzuciła do śmieci czy nie zakopała gdzieś w lesie. Chwała jej za to, że chce od razy zerwać wszelką więź z dzieckiem by mogło mieć szansę na prawdziwą rodzinę.
Asiaxz
Szkoda że od razu nie zareagowała tylko czekała aż krwawienie i skurcze będa mocne. Myślę że lekarzom by się udało powstrzymać poród. No ale widocznie tylko na to czeka. Mam wrażenie że te posty to się martwiła o siebie a co się stanie z dzieckiem to było jej obojętneChciałam napisać coś od siebie ... ale poczytałam wszystko i widzę, że panienka ma 16 czy tam raptem 17 lat.
Kinnia95
Tylko niech nie zapomni, że po porodzie może szybko znów mieć kłopot, którego znów będzie chciała się pozbyć.Nie wydaje mi się. Ewidentnie widać że dziewczyna się cieszy że już się pozbyła problemu. I teraz chce szybko dojść do siebie i wrócić do dawnego życia
B
BBP
Gość
Daj już spokój.Tylko niech nie zapomni, że po porodzie może szybko znów mieć kłopot, którego znów będzie chciała się pozbyć.
Najprawdopodobniej historia jest dęta i nie ma się czym ekscytować - zachowaj swój purytanizm i święte oburzenie na prawdziwą okazję.
Jeśli jednak to wszystko prawda - przestań rzucać błotem, naprawdę taka potrzeba kamienowania i stawiania pod pręgierzem nastolatek nie jest zdrowa.
Lady Loka
Chwała?Chciałam napisać coś od siebie ... ale poczytałam wszystko i widzę, że panienka ma 16 czy tam raptem 17 lat.
Dziewczyna 2 albo 3 dni chodziła z akcją porodową i krwawieniem... ja będąc sama po porodzie przedwczesnym mam ciary i jest mi po prostu mega smutno, że jedni o przeżycie swoich dzieci walczą z całych sił, a tu laska na luzie z krwawieniem poczekała 3 dni, a teraz ma wszystko w pompie.
Madzia86G
mogła też niestety czekać jeszcze dłużej ...Chwała?
Dziewczyna 2 albo 3 dni chodziła z akcją porodową i krwawieniem... ja będąc sama po porodzie przedwczesnym mam ciary i jest mi po prostu mega smutno, że jedni o przeżycie swoich dzieci walczą z całych sił, a tu laska na luzie z krwawieniem poczekała 3 dni, a teraz ma wszystko w pompie.
Serce się kraje gdy widzi się takie historie.
Dziecko miało dużo szczęścia że przeżyło, dużo pecha że ma taką pseudomatkę, nadzieję i szanse na lepsze jutro.
Owulacja
Właśnie przy takich sytuacjach zalecane jest pobudzanie laktacji i odciąganie pokarmuMaluszek zapewne w inkubatorze, bo dziewczyna urodziła w chyba 27 tygodniu, także średnio z opcją karmienia
reklama
Owulacja
Dokładnie, zakłada nowe tematy, z tagamiTo się kupy nie trzyma, więc chyba szkoda Waszego czasu...
Dziewczyna nie może wyjść z domu, by pojechać do lekarza, choć ma bóle i krwawienie w 6 miesiącu.... A pierwszą rzeczą o jaką pyta po rzekomym porodzie przedwczesnym, jest to w co ma się ubrać...