reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co już potrafią nasze dzieciaczki ... ?

reklama
Wiki dzisiaj rano usiadl sam, tzn podciagnol sie za kordelke. bo kolo 5-6 jak wstaje na jedzenie to biezemy go do siebie do lozka i jeszce spi zami. i dziaj sie obudzil i tzrymal koldry i sie podciagnal i wstal z podzuszki i takie szczesliwy byl ze az tatusia smiechem obudzil a ja tylko patrzylam kontem oka na niego :-) super moze nauczy sie wkoncu siadac sam.

Wiki dzisiaj rano usiadl sam, tzn podciagnol sie za kordelke. bo kolo 5-6 jak wstaje na jedzenie to biezemy go do siebie do lozka i jeszce spi zami. i dziaj sie obudzil i tzrymal koldry i sie podciagnal i wstal z podzuszki i takie szczesliwy byl ze az tatusia smiechem obudzil a ja tylko patrzylam kontem oka na niego :-) super moze nauczy sie wkoncu siadac sam.

No to pogratulujmy małemu :-) w końcu osiągnął swój sukces dlatego tez tak się ucieszył ;-) jak już raz usiadł i wie teraz ze potrafi i ze się da samemu to będzie częściej próbował i w końcu będzie sam siadać :) super

Oskar też już sam pewnie siada ,raczkuje już do przodu więc z oka go nie można spuścić nawet na chwilę.A najbardziej lubi leżąc u nas w łóżku gramolić się po mamie lub tacie.:-)

Kubek też pełza po całej chacie. Od wyjazdu do Wisły był bez chodzika i poskutkowalo.
I wazne NAUCZYŁ SIĘ ROBIć brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mówię mu: zrób brawo a on sie cieszy i klaszcze w rączki :-):-)
Wstawie filmik jak zrobie. Al to jutro. Bo dziś nei mam aparatu.

Mój Kuba ostatnio zaczął klaskać jak leżał na pleckach,ale siedzi jeszcze chwiejnie ale idzie mu coraz lepiej,już sam chwilkę posiedzi nie leci już tak łatwo do przodu no i na brzuszku się buja i próbuje się nóżkami odpychać:)

reklama
moj podraczkuje, raz, dwa, trzy i na brzuszek i znowu to samo i nauczył si erobic papapa a BRAWO nie chce. Natowiast jak sie mowie chodz do mnie to zawsze wyciąga rece. Ciudowne :-)

Do góry