reklama
klik3
Styczeń 2008
Witam :-) wczoraj moja córcia zrobiła pozycje do raczkowania i tak bujała się do przodu i do tyłu. No super to wyglądało
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wiki dzisiaj rano usiadl sam, tzn podciagnol sie za kordelke. bo kolo 5-6 jak wstaje na jedzenie to biezemy go do siebie do lozka i jeszce spi zami. i dziaj sie obudzil i tzrymal koldry i sie podciagnal i wstal z podzuszki i takie szczesliwy byl ze az tatusia smiechem obudzil a ja tylko patrzylam kontem oka na niego :-) super moze nauczy sie wkoncu siadac sam.
klik3
Styczeń 2008
Wiki dzisiaj rano usiadl sam, tzn podciagnol sie za kordelke. bo kolo 5-6 jak wstaje na jedzenie to biezemy go do siebie do lozka i jeszce spi zami. i dziaj sie obudzil i tzrymal koldry i sie podciagnal i wstal z podzuszki i takie szczesliwy byl ze az tatusia smiechem obudzil a ja tylko patrzylam kontem oka na niego :-) super moze nauczy sie wkoncu siadac sam.
No to pogratulujmy małemu :-) w końcu osiągnął swój sukces dlatego tez tak się ucieszył ;-) jak już raz usiadł i wie teraz ze potrafi i ze się da samemu to będzie częściej próbował i w końcu będzie sam siadać super
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Oskar też już sam pewnie siada ,raczkuje już do przodu więc z oka go nie można spuścić nawet na chwilę.A najbardziej lubi leżąc u nas w łóżku gramolić się po mamie lub tacie.:-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
fajnie, czekam az wikus zacznie byc taki sprawny jak wasze pociechy :-)
ewa_adu
Fanka BB :)
Kubek też pełza po całej chacie. Od wyjazdu do Wisły był bez chodzika i poskutkowalo.
I wazne NAUCZYŁ SIĘ ROBIć brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mówię mu: zrób brawo a on sie cieszy i klaszcze w rączki :-):-)
Wstawie filmik jak zrobie. Al to jutro. Bo dziś nei mam aparatu.
I wazne NAUCZYŁ SIĘ ROBIć brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mówię mu: zrób brawo a on sie cieszy i klaszcze w rączki :-):-)
Wstawie filmik jak zrobie. Al to jutro. Bo dziś nei mam aparatu.
e-stera
Fan(ka)
Ależ zdolne te nasze dzieciaczki......wszystkie bez wyjatku!
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Mój Kuba ostatnio zaczął klaskać jak leżał na pleckach,ale siedzi jeszcze chwiejnie ale idzie mu coraz lepiej,już sam chwilkę posiedzi nie leci już tak łatwo do przodu no i na brzuszku się buja i próbuje się nóżkami odpychać
reklama
G
goscinnie
Gość
moj podraczkuje, raz, dwa, trzy i na brzuszek i znowu to samo i nauczył si erobic papapa a BRAWO nie chce. Natowiast jak sie mowie chodz do mnie to zawsze wyciąga rece. Ciudowne :-)