reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co już potrafią nasze dzieciaczki ... ?

Czy Wasze słodziaki chodzą trzymane pod paszki lub za rączki:confused: Bo mój nie chce raczkować tylko łazić :baffled: Ale myślę, że to za szybko. Czasem popełza ale ogólnie nie chce:no:

reklama
Ewa Filipi bardzo się stara tak chodzić tylko jeszcze sie chwieje, nóżki troszke sie plączą.Ale ja go częściej trzymam pod paszki, jakos stabilniej mi sie wydaje, jesli to wogle można nazwać "stabilniej",,...

Olisiek sama siada, sam wstaje łapiąc sie wszytkiego a w łóżeczku chodzi wzdłuż szczebelek.......a jak stoi to trzyma sie tylko jedną ręka........................raczkuje jak szalony.............bije brawo, robi papa, cacy.Mowi mama, tata, daj, ne....................
Ale się nachwaliłam............................hihihihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aga dogoni zobaczysz.....................:tak::tak::tak:
.Za to mój Oli nie potrafi sam pić z butleki tzn trzymać albo mu się nie chce.........................ale jakoś się tym nie przejmuje

A moja niechce ani raczkować ani sie pełzać tylko skakać i w chodaku ganiać po pokoju.A MÓWI TATA,LALA, BABA,NIE,.czekam na to magiczne słowo mama i jakos niemoge sie doczekac.

reklama
Tobi gada głównie "błe błe":-D
Nadal się nie obraca zbyt chętnie i oczywiście nie raczkuje ani nawet nie pełza. Za to siedzi już bardzo długo, nawet godzinę albo i dłużej, nie liczyłam dokładnie.
I pije z niekapka zupełnie sam swobodnie. Mleczko też dostaje tylko z niekapka nawet w nocy.:sorry2:

Do góry