salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ewa nie moglam uwierzyc jak on drepta !!!! jest cudowny !!!! ja tez tak chce tzn zeby wiki tak robil !!!! co wy dajecie dziecia do jedzenia ze sie tak szybko rozwijaja ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewa pięknie chodzi Kubuś.....mój aż tak nie potrafi....super aż mi szczena opadłaBrawo Kubuś!!!!!!!!!!
Aga, jesli chodzi o mnie to cycka, zupki, owoce itp..Standardowo. Hehe Może Wiki wiekszy leniuch, ale na pewno zacznie niedługo też. Tylko najpierw musi się nacieszyć siedzeniemco wy dajecie dziecia do jedzenia ze sie tak szybko rozwijaja ???
Aga, mili ma rację Przyjdzie czas na Wikusia POwoli, pozwól mu, niech się rozwija w swoim tempie. Martwiłaś się, że nei siedzi i już siedzi, a jak się mu znudzi siedzenie to zacznie wędrowaćAga co za glupoty opowiadasz Natalia byla karmiona cycem tylko tydzien i co, to nie znaczy ze jak dzieci nie byly karmione cycem to sie gorzej rozwijaja, poczekaj na Wiktorka przyjdzie czas a wtedy bedziesz klnac
Nie przesadzaj, ja karmiłam 2,5 miesiąca cycem, a mała zaczyna chodzić wzdł€ż łóżeczka. Karzde dziecko rozwija się w swoim tępie. A normy rozwoju są uogulnione i to bardzo.to pewnie wszystko przez to ze wiki byl karmiony moim mleczkiem tylko 3 miesiace :-( .... :-)