reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co już potrafią nasze dzieciaczki ... ?

Mój Kubas póki co sam nie siada,ale nauczył się bić brawo i godzinami leży na brzuszku opiera się na wyprostowanych rączkach i na kolanka mu się udaje podnieść:)Przemieszczanie w postaci pełzania turlania idzie mu znakomicie i myślę że wkrótce zacznie raczkować.On jest leniuszek w ogóle i indywidualista jak się go posadzi to chwilkę posiedzi i za chwilę kładzie się na brzuszku i się buja i do tego raczkowania się szykuje

reklama
brawo brawo dla Celinki:tak::tak::tak::-D

Kacperek sam zrobił na razie jednorazowo 2 kroczki i bije rekordy w prędkości an czworaka
bawi się z mamą i tata w chowanego i śmiesznie robi papa, rusza paluszkami lewej rączki zamiast machać całą dłonią

a co do schodzenie to Kacperek schodzi raczej z kanapy tyłem a jak juz przodem to robi to jak taczka najpierw daleko schodzi na wyprostowanych rączkach a potem powoli schodzi nóżkami, ostrozniacha:-)
a na stolik wchodzi z prędkością światła, bo wie, że zaraz go z niegoi zdejmę

no dużo mówi, tata, daj, baba, diadia, papa, buła, tyju, tu, do bziu( to na wiertarkę z racji wciąż trwającego remontu poddasza hihihi) i wiele innych:tak:

ale coraz częściej powtarrza dokładnie po mnie co powiem , oczywiście pojedyncze słowa:-D
ale szybko chwyta:tak::tak::tak:

GABRYSIA

ok 20 października 2008

DSC06299.JPG

DSC06357.JPG

reklama
Do góry