- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dorotak
Fanka BB :)
A ja kończę właśnie trzeciego gołąbka, ale jestem na siebie wściekła, ale są takie pyszne. Ciekawe jak tam z moja wagą po świątecznym obżarstwie
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja od dziecka nie znoszę śledzi a w Wigilię zjadłam podwójną porcję! :-) w pierwszej ciąży miałam tak samo, po urodzeniu mi przeszło :-)
kruszki
a ja zamowilam hinduskie zarcie .. przepyszny ryz na ostro i do tego miesko, baraninka a z boku salatka, pomidorek, ogorek i cebulka wszystko zalane smietanka smacznego dziewczyny
Olga RaQ
ja nigdy nie piję soku pomarańczowego a w pierwszej ciąży wypiłam chyba ze 100 litrów od dnia porodu do teraz nie wypiłam ani szklanki, a dziś byłam w sklepie i znów sobie kupiłam dziwne, a najlepsze to że moja kuzynka jest w ciąży i kilka dni temu mi mówiła że jak nigdy nie piła soku pomarańczowego tak teraz codziennie pije
a teraz popijam sobie pokrzywę z mlekiem i odrobiną cukru - pycha
a teraz popijam sobie pokrzywę z mlekiem i odrobiną cukru - pycha
A to ciekawe z tym sokiem pomarańczowym...Też zazwyczaj nie pijam i nie jadam pomarańczy, a teraz mam na nie niepohamowany apetyt. Autentycznie nie mogę się powstrzymać jak widzę kusząco krąglące się w skrzynce. Coś mają, czego nam właśnie trzeba, może to kwas foliowy, może witamina C, potas, albo wapń... A wszystkiego w nich przecież "na bogato":-) Zdrowodajna zachcianka, obym tylko takie miała
Poza pomarańczami zakochałam się w bananach i naparach z lipy . Pycha!
Poza pomarańczami zakochałam się w bananach i naparach z lipy . Pycha!
ilovesummer
hmmm ja póki co nie mam zachcianek. Co mnie martwi to ni moge sie jedynie pozbyć nawyku sprzed ciąży- cola light. fakt ograniczylam znacznie, bo czymże jest mała butelczyna litrowa w ciągu tygodnia w porównaniu do litra coli dziennie hehe
kakakarolina
Ilovesumer miałam ten sam nałóg w końcu jedyna słodycz w ciągu dnia ale ja rzuciłam całkiem łyczek, może dwa i tyle. Potem w 3 trymestrze pewnie sobie znów zluzuję (ostatnio tak miałam);-)
Wicei nasze organizmy nie są głupie. W poprzedniej ciąży wprost zajadałam się truskawkami (kg dziennie minimum) i się okazało, że one są krwiotwórcze a miałam lekką anemię. Teraz od początku strasznie mnie ciągnie do szpinkaku. Mniam właśnie mam ochotę ale bleeee już nic dziś nie jem:-)
Wicei nasze organizmy nie są głupie. W poprzedniej ciąży wprost zajadałam się truskawkami (kg dziennie minimum) i się okazało, że one są krwiotwórcze a miałam lekką anemię. Teraz od początku strasznie mnie ciągnie do szpinkaku. Mniam właśnie mam ochotę ale bleeee już nic dziś nie jem:-)
reklama
kruszki
a ja dzisiaj rolmopsika pod sklepem wsunelam no juz sama wiem teraz ze ze mna gorzej z dnia na dzien jeszcze zebyscie mi tak napisaly ze to 100%na chlopa a tymczasem z corka tez tak mialam, tyle ze zagryzalam drozdzowka
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.