reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Sugar ja widziałam i buzza i speedi i jak dla mnie były super
W speedi jednym problemem było to, że spacerówka tylko przodem do kierunku jazdy ma ustawienie ale nie ma wózka idealnego
Naprawde
Duże koła (wiele większe niż myślałam) i to przednie skrętne też dosyć duże, gondola wcale nie taka mała, spacerówka OK tylko cena wysoka
Ale mi się jeszcze MUTSY podoba zobacz sobie jak chcesz

reklama
oj dziewczyny nie ma takiego wozka co by kazdemu odpowiadal na 100%, ale decyzja niestety nie jest latwa

sa raa spedi sx tez mnie wkurza ze tylko w jednym kirunku spacerowka i ze jest na takie rzey przypinana do stelaza
a mutsy chyba jakos dla mnie jest za potezny
jesli chodzi o kola:no:

Saraa - mi się Oxford osobiście podobał, jest ładnie i solidnie wykonany, z fajnego materiału zrobiony, prowadzi się lekko, przednie koła są skrętne, więc do jeżdżenia ze skręcaniem fajny. Gondola duża i wysoko nad ziemią, cicho składa się budka - ogólnie mi się podobał. Nie kupię, bo wolę regularne 4 koła (on jest w sumie jak 3 kołowy), ale jak ktoś lubi tego rodzaju kołowość to myślę że godny polecenia.

mi sie podoba bebe comfort twin club ale z gondola i dwoma spacerowkami to ponad 2000 wychodzi wiec jak na razie sie wsztrzymuje, Hania i tak juz nie chce w wozku jezdzic, moze jej tak zostanie:tak:

reklama
Oj ,dziewuchy - tu nikt nikogo nie zmusza, wyrażamy jedynie swoje opinie, a przecież i tak każda kupi to, co jej się wydaje najlesze:-D

Do góry