reklama
Mam wielki kłopot z wyborem wózka
Chcę coś takiego żeby można było wsadzić fotelik samochodowy i spacerówkę na jeden stelaż. Nie chcę gondoli. Ale cena ma być do 1300pln ze wszystkim. Szukam i szukam...
Muszę koniecznie Maritę osobiście zobaczyć albo bartatinę. Bo emmaljungi weszły tj. już jest nowa kolekcja a ceny jeszcze nie spadły do cenyjaką jestem skłonna wydac na wózek.
Czytam propozycje rózne i nic. Może coś konktetnego podacie, bo nie wiem w czym szukać. Chociaż firmy, nazwy czy coś???...
Chcę coś takiego żeby można było wsadzić fotelik samochodowy i spacerówkę na jeden stelaż. Nie chcę gondoli. Ale cena ma być do 1300pln ze wszystkim. Szukam i szukam...
Muszę koniecznie Maritę osobiście zobaczyć albo bartatinę. Bo emmaljungi weszły tj. już jest nowa kolekcja a ceny jeszcze nie spadły do cenyjaką jestem skłonna wydac na wózek.
Czytam propozycje rózne i nic. Może coś konktetnego podacie, bo nie wiem w czym szukać. Chociaż firmy, nazwy czy coś???...
sugarspunsister
matka polka superstar
a te flanelowe to po co są?
ja tez raczej jednorazowy
ja tez raczej jednorazowy
sugarspunsister
matka polka superstar
:-):-):-):-):-)
No i jestem po pierwszych większych i poważniejszych zakupach wyprawkowych ! Lżejsza o 418 zł. a kupiłam tylko ubranka - i to też nie wszystkie , które były na mojej liście :sick:
Jej... jak dobrze , że bedzie becikowe i kaska z ubezpieczeń ! ufffffffffff .........
Dziwczyny ja tez mam olbrzymi problem w wyborem wózka :sick:
Wczoraj oglądałam model Driver 3 firmy Implast - za 1150 zł. gondola + spacerówka - wszystko jest bardzo zgrabne i lekkie - za 50zł. dodatkowo torba . I chyba na ten wózek się zdecydujemy - chyba , że wygram w radio RMF pieniążki - wtedy kupie Mikołajowi model Vector firmty Bebecar :-)
Jej... jak dobrze , że bedzie becikowe i kaska z ubezpieczeń ! ufffffffffff .........
Dziwczyny ja tez mam olbrzymi problem w wyborem wózka :sick:
Wczoraj oglądałam model Driver 3 firmy Implast - za 1150 zł. gondola + spacerówka - wszystko jest bardzo zgrabne i lekkie - za 50zł. dodatkowo torba . I chyba na ten wózek się zdecydujemy - chyba , że wygram w radio RMF pieniążki - wtedy kupie Mikołajowi model Vector firmty Bebecar :-)
Słuchajcie babeczki - dziś idę z mężusiem pozwiedzać nowy sklep bobowózki.pl - otworzyli w Gdyni , jakby któraś chciała to mogę popatrzeć i obmacać jakieś wózeczki - składajcie zamówienia I przy okazji piszcie na co mam zwracać uwagę i ewentualnie o co zapytać.
My ze swej strony idziemy głównie obejrzeć nową Bartatinę
My ze swej strony idziemy głównie obejrzeć nową Bartatinę
reklama