reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Mam łózeczko, matracyk kokosowo-gryczany, przewijak nakładany na łózeczko, ale z nowymi ubrankami na początek to jestem daleko w tyle, bo remont pochłania czas i kasę!!!:baffled: A koniecznie muszę kupić coś a'la kombinezonik na 62 (ale o tym już pisałam;-))

Dee83
jak Ci sie uda tam być to opisz troszkę cóż fajnego widziałaś, ok?

Wczoraj z Tomidłem moim kochanym chyba wybraliśmy wózek:
TANIMARKET.PL w

Dla mnie też kosmiczna to cena, ale wózek jako jedyny podoba mi się bez jakichkolwiek zastrzeżeń (prócz ceny ofkors:baffled:)
No i jeszcze mikrus alu sprint ten granatowy z czerwoną lamówką. Ale na żywo go nie widziałam a muszę każdy pomacać;-)

Dziewczyny, mam pytanko odnośnie allegro (dziś kończy sie licytacja, w której uczestniczę, dam znać jak poszło;-))

Czy jeśli jest napisane,że cena minimalne nie została osiągnięta, to widać gdzieś tę cenę czy trzeba się domyślać? Bo jakoś nie mogę się doczytać...

reklama
Niestety jak cena minimalna nie została osiągnięta to aukcja się zakończy bez wygranej. Czasami można podpytać sprzedającego o tą cene, czasem podają a czasem nie. Nigdzie je nie widać

Do góry