kasiula23 jak byłam przd MIśkiem tzn jeszcze nie w ciąży to miałam można powiedziec cały czas. Od np mydla nie takiego jak nalezy nawet płynu do hhigieny intymnej nie mogłam używać. clotrimazol maść była na porządku dziennym. Kupowałam w aptece globulki propolisowe dopochwowe i pomagały. Na szczęście od porodu KAmilka przeszło ale wiem co to znaczy. Mój małż też się leczył razem ze mną - tak po prostu miałam. A i używałam wszystkiego osobno - mydło nawet miałam swoje
reklama
ivka76
Fanka BB :)
Pamiętacie, kiedyś Emcia pisała o jakimś rewelacyjnym preparacie do pielęgnacji suchych stóp, który kupuje się w aptece.
Czy któraś z Was pamięta o jaki dokładnie preparat chodziło i w jakim stężeniu trzeba go nabyć?
Czy któraś z Was pamięta o jaki dokładnie preparat chodziło i w jakim stężeniu trzeba go nabyć?
sylwia532
ja z kolei poszukuje eliksiru na piekne zdrowe paznokcie-moje sa w oplakanym stanie-krusza sie,sa slabe i popekane-efekt pracowania 8 godzin w rekawiczkach:-(wygladaja strasznie.odzywka taka jak lakier odpada,nie moge do pracy............HELP
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Sylwia, a dobry krem po południu??? ja też pracuję cały dzień w rękawiczkach, do tego non stop używam żelu antybakteryjnego do dezynfekcji rąk - strasznie mi wysycha skóra i paznokcie...
kupiłam dobry krem do rąk i paznokci (2w1) i smaruję non stop i jest lepiej
kupiłam dobry krem do rąk i paznokci (2w1) i smaruję non stop i jest lepiej
karolkaz
Sylwus spróbuj może takie preparatu Alessandro "tzw" jedwab w płynie ..jest świetny ...nawet na najbardziej zniszczone dłonie.
Alessandro SILK super olejek eliksir na dłonie! (310409684) - Aukcje internetowe Allegro
Alessandro SILK super olejek eliksir na dłonie! (310409684) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny - a jest u was coś takiego jak rękawiczki bez pudru lub bez lateksu???
ja w pracy też używam rękawiczek prawie non stop (+mycie i dezynfekcja)- miałam strasznie popękane i wysuszone dłonie (robiły mi sie rany), a odkąd poprosiłam o rękawiczki bez pudru/bez lateksu było o niebo lepiej;
no i dobry krem :-)
ja w pracy też używam rękawiczek prawie non stop (+mycie i dezynfekcja)- miałam strasznie popękane i wysuszone dłonie (robiły mi sie rany), a odkąd poprosiłam o rękawiczki bez pudru/bez lateksu było o niebo lepiej;
karolkaz
Ivka - przeszukałam cały wątek i nie moge znaleźć posta Emci z informacją o kremie do stóp...:-(pamietam że Emcia pisała że ten krem kupuje się w aptece i ze jest z mocznikiem i...znalazłam w necie dwa:Pamiętacie, kiedyś Emcia pisała o jakimś rewelacyjnym preparacie do pielęgnacji suchych stóp, który kupuje się w aptece.
OXERIL
HASCERAL
ALe czy to którś ..który Emcia chwaliła ...nie pamiętam niestety :-tak:
Hasceral ma
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziewczyny - a jest u was coś takiego jak rękawiczki bez pudru lub bez lateksu???
mam takie własnie rękawiczki, ale ta dezynfekcja rąk wysusza mi skórę - mam na tym punkcie świra
reklama
Podziel się: