reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Łóżeczko już wybraliśmy : Klupś , model Radek VII z szufladą - teak + materac gratis - okazało się , ze w sklepie w którym je kupimy jest tańsze niż na allegro .
Przewijak kupiłam taki zakładany na łóżeczko , czy stawiany gdziekolwiek indziej .
Typowej komody dziecięcej nie kupujemy - na początku Mikołaj będzie w naszej sypialni , której nie chcę za bardzo zagracać , a jak synek trochę podrośnie zaczniemy szykować jego własny pokoik ( myślę , że po pół roku ) .
Wczoraj kupiłam kocyk ( śliczny ! taki mięciutki i milutki ! Sama chciałam się w niego otulić ! ) , komplecik ręczkiko-okryć kąpielowych i pieluszki - 12 tetrowych ( w tym cztery we wzorki ) i 3 flanelowe .

reklama
właśnie dostałam informację o targach , o tematyce dziecięcej. odbędą się w Łodzi 5 - 7 października HALA EXPO. jak ktoś ma blisko może zajrzeć.

"Zgodnie z oczekiwaniami wystawców i zwiedzających trzeci dzień imprezy będzie dniem otwartym dla szerokiego grona odbiorców. To ukłon w stronę tych z Państwa, którzy chcą dokonać zakupów bezpośrednio u producentów, po bardzo atrakcyjnych cenach. Warto dodać, że oferta produktów będzie bardzo zróżnicowana i obejmie: ubrania dziecięce, odzież dla przyszłych mam, wózki, meble, zabawki, oraz akcesoria dla najmłodszych.'

tu jest stronka internetowa:
Children's Dreams - Targi Mody Dzieci

wiem z doświadczenia ze na takich targach jest super wybór, różne promocje, bo sama jezdze na targi kosmetyczne, solaryjne. tylko troche daleko dla mnie do lodzi, ale tesciowie czesto jezdzą to może może :D

Do góry