reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Helen nie daje rady wleźć?? Kurna, mój włazi na placu zabaw na drabinki 2,5 m w górę :dry: Może drugi będzie bardziej ruchowo upośledzony ;-)

My mamy jakieś z allegro po taniości, za 550, ogólnie ok, tylko stelaż do dupy - w końcu przykręciliśmy środkowe dechy do łóżka chamską śrubką i się przestało rozłazić. A materac mamy z Ikei jakiś syfak tani T25 pianka 10 cm, dla młodego co jest lekki to spokojnie wystarcza i tanio wychodzi. Pewnie te cienizny w gratisie do waszych to też tego typu :happy:

U mnie też łazi po całym łóżku w nocy ale jakoś tylko raz spadł na razie. Myślę że to akurat kwestia przyzwyczajenia. Kilka razy spadnie i się przyzwyczai. :sorry2:

Kurcze ja zawsze chcialam miec lozko pietrowe...

Moja Pyza tez wspina sie po wszystkim wiec na takie lozko napewno by wlazla

Szukam niani elektronicznej, max 120 zł, obie części na baterie i na zasilacz, jakiś przyzwoity zasięg i przyzwoita częstotliwość (zakres ichnich) co by nie łapało wszystkiego dookoła. Macie jakieś doświadczenia?

Helena tez po wszystkim sie wspina, ale tego lozka jeszcze nie rozgryzla:-p

ja nie mam doswiadczen co do nian elektr:no:

Kasiu ja mam BT-Digital-Baby-Monitor i bylam bardzo zadowolona. Sa juz nowsze, lepsze z muzyczka i termomerem one nazywaja sie tak samo tylko jes jeszcze dopisane 'plus' na koncu. Ale jak nie zalezy ci na pierdolach to polecam, szczegolnie ze mozna kupic tanio-tu od 10f jest aukcja czyli 40zl:happy:

hehe ja tez szukałam niani jak Agata byla mala i wszystkie mialy jak dla mnie kosmiczne ceny i wtedy okazalo sie ze ojciec dostal teleefon stacjonarny na dwie sluchawki no i robilismy tak ze jedna sluchawke do Agatki, druga bralam ze soba i mialam podsluch, swoja sluchawke robilam na glosnomowiacy i mialam luz hehe ;)

reklama
Kasiu ja ma Babyono kupione na Allegro. sprawuje sie bardzo dobrze, ma zasieg 400m na otwrtej przestrzeni, uzywam jej codziennie, bo u nas grube mury, mala ma pokoj daleko od nas. Wiec 20 miesiecy sluzy bez zklucen, Ten zasieg 400m tez sie sprawdza, czasem jak mala spala chodzilam do stajni robic konie (kilka murow po 1 metr+150m) i tez dialala. Ma dwa zasiegi,oba nadajniki i na prad i na baterie/akumulatorki. zaplacilam chyba kolo100 zl

http://www.allegro.pl/item408625709_super_niania_elektroniczna_babyono_gwarancja_hit.html

Ostatnia edycja:
Do góry