..aenye
Mama grudniowa'06
heh, pingwinek, takie rewelacje to chyba zmora czasow internetu ja dostalam tormentiol od pediatry jak Fiolek mial jakies 2 miesiace bo mu sie wtedy brzydko odparzyla pupa wlasnie (wspomniane krostki). tak wiec juz staram sie nie przejmowac takimi info.
jak tylko bedzie taka mozliwosc to zaraz ide do lekarza. chwilowo bez auta
nie wiem, czytam o azs i ogladam zdjecia, maly ma niby podobnie cos, ale nie tak mocno jak te naprawde biedne dzieciaczki.. sama nie wiem, czy sie przejmowac czy nie.. coz, lekarz sie wypowie..
laski z doswiadczeniem z AZS - czy to mozliwe, zeby maly mial i w ogole sie nie drapal, nie reagowal przy dotykaniu itp??? (dodam, ze ma juz dosc sprytne raczki i jakby chcial chyba dalby rade) ????
jak tylko bedzie taka mozliwosc to zaraz ide do lekarza. chwilowo bez auta
nie wiem, czytam o azs i ogladam zdjecia, maly ma niby podobnie cos, ale nie tak mocno jak te naprawde biedne dzieciaczki.. sama nie wiem, czy sie przejmowac czy nie.. coz, lekarz sie wypowie..
laski z doswiadczeniem z AZS - czy to mozliwe, zeby maly mial i w ogole sie nie drapal, nie reagowal przy dotykaniu itp??? (dodam, ze ma juz dosc sprytne raczki i jakby chcial chyba dalby rade) ????