reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
U nas spodnie nawet na 12 miesiecy :-D jakies krutkie nogi chyba ma a bluzki na 2 latka juz :tak:
but 22
U nas pampek tylko na wyjscie z domu i do spania niestety po nocy cały czas cos w nim jest :rofl2: ale woła sam ze chce sisi wczoraj w pociągu meczył M ze chce sisi :-p

Natalka się trochę umęczyła, jak jechaliśmy na Węgry
po nocy w samochodzie, bez siusiania, nie chciała robić siku na postojach "na trawkę", więc, pomimo jej zaciekłych oporów, załozyliśmy jej pampka, ale nie chciała zrobić i koniec, no i trzeba jej było zdjąć pieluchę, bo nie chciała tak siedzieć
dopiero załatwiła się do ubikacji, w Budapeszcie, ok. godz. 10:30:szok:
i całą trasę jechała bez pieluchy
dała radę:tak:

Co do mebelków - chcę takie do gabinetu, ale u nas zostały same takie wybrakowane

u nas bluzy 92/98, a spodnie 86-92. rozmiary hm, bo np. coccodrillo to juz 98 i bluzy i spodnie ;-) butki 22 na styk, sandaly 23.

za to maks mnie szokuje, niektore juz 74 sa na styk. mala bambarylka :-D

a ja sie wkurzam. chodze po sklepach i szukam majtek. Mala bez pieluchy od 2 tyg wiec nie bede jej bodziakiem meczyc, jeszcze sobie cipke zatrzaskami podrazni. nie ma, najmniejsze na 2 lata. coz kupilam za duze. To samo mam z t-shirtami. Nie ma na 18 miesiecy. tutaj w pieluchach laza dzieci do 3 roku zycia, wiec po co im majty nie?

Kate niezla Twoja Natalka. U nas na szczescie w plener sika bez problemu, ale tez nie chce w pieluche juz robic jak jestesmy poza domem,trzeba ja wysadzic i juz.ostatnio ze sklepu wybiegalam na trawke hiihihi

Ja tez miałam problem z majtkami dla małego :tak: ni ma u nas a jak jakies znalazłam to jak dla starego dziada jakies:-D ale całe szczescie jest allegro :tak: i kupiłam rewelacyjne gatki 7 par za 25 zł jakies z anglii super gatunkowo :-)

reklama
Do góry