reklama
kamila1983
Fanka BB :)
U nas spodnie nawet na 12 miesiecy jakies krutkie nogi chyba ma a bluzki na 2 latka juz
but 22
U nas pampek tylko na wyjscie z domu i do spania niestety po nocy cały czas cos w nim jest ale woła sam ze chce sisi wczoraj w pociągu meczył M ze chce sisi
but 22
U nas pampek tylko na wyjscie z domu i do spania niestety po nocy cały czas cos w nim jest ale woła sam ze chce sisi wczoraj w pociągu meczył M ze chce sisi
Natalka się trochę umęczyła, jak jechaliśmy na Węgry
po nocy w samochodzie, bez siusiania, nie chciała robić siku na postojach "na trawkę", więc, pomimo jej zaciekłych oporów, załozyliśmy jej pampka, ale nie chciała zrobić i koniec, no i trzeba jej było zdjąć pieluchę, bo nie chciała tak siedzieć
dopiero załatwiła się do ubikacji, w Budapeszcie, ok. godz. 10:30
i całą trasę jechała bez pieluchy
dała radę
Co do mebelków - chcę takie do gabinetu, ale u nas zostały same takie wybrakowane
po nocy w samochodzie, bez siusiania, nie chciała robić siku na postojach "na trawkę", więc, pomimo jej zaciekłych oporów, załozyliśmy jej pampka, ale nie chciała zrobić i koniec, no i trzeba jej było zdjąć pieluchę, bo nie chciała tak siedzieć
dopiero załatwiła się do ubikacji, w Budapeszcie, ok. godz. 10:30
i całą trasę jechała bez pieluchy
dała radę
Co do mebelków - chcę takie do gabinetu, ale u nas zostały same takie wybrakowane
kasuelf
mama grudniowa'06
Gratki dla Nat antypampersowej
co do ciuszkow to u nas bodziaki 86-92 w zaleznosci od firmy, but 6 czyli 23
co do ciuszkow to u nas bodziaki 86-92 w zaleznosci od firmy, but 6 czyli 23
..aenye
Mama grudniowa'06
u nas bluzy 92/98, a spodnie 86-92. rozmiary hm, bo np. coccodrillo to juz 98 i bluzy i spodnie ;-) butki 22 na styk, sandaly 23.
za to maks mnie szokuje, niektore juz 74 sa na styk. mala bambarylka
za to maks mnie szokuje, niektore juz 74 sa na styk. mala bambarylka
a ja sie wkurzam. chodze po sklepach i szukam majtek. Mala bez pieluchy od 2 tyg wiec nie bede jej bodziakiem meczyc, jeszcze sobie cipke zatrzaskami podrazni. nie ma, najmniejsze na 2 lata. coz kupilam za duze. To samo mam z t-shirtami. Nie ma na 18 miesiecy. tutaj w pieluchach laza dzieci do 3 roku zycia, wiec po co im majty nie?
Kate niezla Twoja Natalka. U nas na szczescie w plener sika bez problemu, ale tez nie chce w pieluche juz robic jak jestesmy poza domem,trzeba ja wysadzic i juz.ostatnio ze sklepu wybiegalam na trawke hiihihi
Kate niezla Twoja Natalka. U nas na szczescie w plener sika bez problemu, ale tez nie chce w pieluche juz robic jak jestesmy poza domem,trzeba ja wysadzic i juz.ostatnio ze sklepu wybiegalam na trawke hiihihi
kamila1983
Fanka BB :)
Ja tez miałam problem z majtkami dla małego ni ma u nas a jak jakies znalazłam to jak dla starego dziada jakies ale całe szczescie jest allegro i kupiłam rewelacyjne gatki 7 par za 25 zł jakies z anglii super gatunkowo :-)
reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
w tesco sa rozmiary majteczek 18-24mc