reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Mam pytanko.
Czy kupowalyscie stoliki i krzeselka dla maluchow?
Ja sie wlasnie zastanawiam jaki kupic.
Ten z Ikei jest fajny z wygladu do tego taniocha ale plastikowy.
Co myslicie?
Czy lepiej zainwestowac w porzadny drewniany?

ja mam taki z ikei w Gdyni i jest super, dziewczyny go uwielbiaja, co z tego ze plastikowy?

jak dla mnie lepszy od drewnianego

Mam ten sam z Ikei
jest super
Nata go syfi, pisze po nim, a i tak łatwo wszystko można zmyć
tyle, że u nas chyba już koniec z krzesełkiem, bo i tak jada przy stole
a w krzesełku się wkurza:baffled:
a drewniany to chyba cięzko utrzymać w czystości i w ogóle pielęgnować?

Też jak się walnie w łeb to lepiej w plastikowy uwazam. U nas tez ten z Ikei, super się sprawdza. Na razie młody lubi sobie siedzieć na krzesełku i nogami majtać, wchodzić na stół i tam siedzieć, a pod stołem ma kryjówkę gdzie się chowa i jest przeszczęśliwy że ma taki domek. Poza tym krzesełka fajne są te Ikeowe bo bardzo stabilne (u mnie były akcje że na nie stawał, łapał za oparcie i się bujał,ale się nie wywalił ani razu).

może u Was są ........ale w Ikei w Jankach byłam 3 razy ostatnio tzn jakiś m-c temu to nie było krzesełek mimo że na magazyniew necie pokazywało ze są , a ja chcę komplet stolik i 2 krzesełka żeby Alicja jak ma gościa nie biła się o krzesełko;-) natomiaist te taboretki były we wszystkich kolorach :-(
narazie mamy fotelik wiklinowy;-)

a w IKei są takie fajne łapki do naklejania na ostre kanty, są super i nadają się na wszystkie ostre zakończenia , mam i sprawdziłam działają :tak:

sugar moje też to beebl / coś tam/.......ta chusta -nosidełko

a w IKei są takie fajne łapki do naklejania na ostre kanty,

U mnie jakoś te wszystkie rzeczy od razu młody ściąga. Ogólnie jedyne zabezpieczenia co się uchowały to w kontaktach, resztę otwiera albo oberwał :dry:

Co do chust, to u mnie nawet w chuście siedział w miarę, gorzej że jak mu ślinianki zaczęły pracować, to mnie tak na maksa obśliniał i siebie że stwierdziłam, że jednak wózek rulez. :happy:

My nie mamay zadnych zabezpieczen. Kontakty u nas bezpieczne o rogi jakos Marika nie uderza. Musze tylko zamkniecie do szafki z chemia kupic bo niunia uwielbia sie plynami i proszkamy bawic.

reklama
ja mam zamiar kupic taka chuste:
Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.4 (337545549) - Aukcje internetowe Allegro

jest tania i sie przekonam, czy daje rade, czy nie. ogolnie fajnie by bylo, jakby sie dalo, bo mlody bedzie do mnie przyklejony non stop, cos czuje (mowie o filipie :-D) i przynajmniej bede miala wolne rece, zeby go przytulac.

stolik i krzeselko super, ja nie wiem, gdzie mialabym to postawic :baffled: ale pewnie kiedys sie skusze, na razie mlody ma swoja pufke :-)

Do góry