reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
no wlasnie, ta jane..
dla mnie to tez nr jeden. ale jednak 150zl wiecej. i musze zamawiac gdzies z allegro, bo u nas nima, albo duzo drozsze. i jesli ten serwis ch..owy, a ja mam pecha i mi sie zawsze cos zje.bie, to moge miec problem. fak. sama nie wiem :-(
ja wiem, ze wy mega zadowolone i glownie dlatego to maj namber uan.

ten, co pokazywalam - Espiro - widzialam na zywo, jest fajny. ale bardzo podobny do britaxa, a chyba mam chetke na odmiane. i mimo wszystko po chaszczach nim nie poganiam chyba (choc ma REWELACYJNA amortyzacje, normalnie jak w wielofunkcyjnym! szok, w britaxie tez jest spoko, ale tam wiele lepsza!). a jak jane sie spisuje na takich zwyklych lesnych wertepach? (nie mowie o jezdzie na lisciach i korzeniach, ale o takich lesnych - czy niektorych nawet srodmiejskich, jak moja ulica dojazdowa :sorry2: - drogach, sciezkach z dziurami, koleinami itp)???

kasu
, dla mnie jeden i drugi nieosiagalny cenowo ;-) chociaz maclaren sredniawka dla mnie z kolorami..

kate
, a co z plastikami nie tak? coneco tez ma przednie plastiki, o ile wiem? jane chyba tez?

a myslicie, ze takiego Maksia bede mogla trzymac w takiej parasolce? oczywiscie nie dlugo, ale trochu? tak ze 4h dziennie razem? czy nie bardzo? (hehe, pytam, a w Parisie nie widzialam nigdy glebokiego wozka :-p tam wiekszosc w parasolkach pogina, nawet takie malusie. metro, brak podjazdow i te sprawy pewnie)

a jeszcze - nie glupie troche to, ze dziecku zwisaja nozki z podnozka? w sensie, ze jest ta przerwa? w tym espiro czy britaxie wlasnie przedlozony jest, choc fakt, ze nieregulowany..

nomnie wiem, nic nie wiem..

Jane ma kolka piankowe;)
Jaka przerwa w podnozniku ...nie bardzo czaje. Jane ma dlugi podnoznik i nic nie zwisa.
W mojej Jane jezdzila miesiecza Amelka i bylo ok. Ja dokupilabym tylko maly materacyk taki co w gondolach jest i wyciala dziurki na pasy coby bardziej miekko dzidzi bylo. A tak jak dal mnie moze byc dla maluszla.
Tu tez malo gloebokich wozkow.

aenye a tak w ogóle to może powinnaś pomyśleć o takim wózku jak ma sugar... dla dwójki na raz... po co Ci kolejna pojedyncza spacerówka, ten co ma sugar widziałam w sklepie fajny .....Maksio spokojnie by leżaczkował z tyłu a Filip z przodu:tak:, wyjdziesz z 2 na spacerek i co 2 wózki zabierzesz...... przecież Filip nie zawsze będzie chciał chodzić obok wózka;-).... no nie wiem tak myślę sobie:sorry2:

myslalam o tym, Agutka :-) tylko chce z takim sporszym wydatkiem zaczekac na 'po wakacjach', kiedy opchne implasta moze. i bede wiedziala, na jakim 'wozkowym' etapie jest moj starszy synus. moze bedzie juz gardzil?
a teraz mysle o takim, co w razie co moglby po wakacjach sluzyc i jednemu, i drugiemu (mlodsze pojedzie w rozlozonej spacerowce).

ja miałam takie coś gotowe, bez wiązania tylko małą w to wkładałam, ale to trzeba umieć nosić w takim czymś... mi się to nie udało
takie coś wielofunkcyjne dla noworodka i dla starszego jako nosidełko więcej zdjęć
lulu03.jpg

30_1160988551.jpg

lulu_02.jpg

ja mam bebelulu, dostalam przy ignacym
lezy zakurzone w szafie bo ani jedno ani drugie nie chcilo w tym siedziec
a ta chusta mimo iz na poczatku bylam sceptyczna co do tego wynalazku jest naprawde super

reklama
ja tez mialam chuste i ja oddalam, w ogole nie umialam jej nosic

moze jak ktos by mi pokazal co i jak, a tak to byla dla mnie masakra:crazy:

Do góry