reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
laski, dostalam propozycje od mojego taty ;-) poniewaz nadal u mnie lincz za wozek, ktory sie nie rozklada do spania. chce sie sporo dorzucic do takiego wozia, ktory sie rozklada wlasnie. generalnie tak - na razie na nowa gondole itp nie mam szans, spacerowka MOZE nowa na jesien. ale moze moglabym od razu taka parasolkowata miec..?
i oczywiscie pierwszy typ to jane. poszlam do sklepu, o ktorym wiem, ze ma super serwis na miejscu, super warunki gwarancji itp. i chcialabym ogolnie tam kupic, bo duzo dobrego o nich slyszalam i ceny nizsze niz na allegro!
i odradzili mi jane totalnie :-( nie wiem, co robic. oni ponoc tym nie handluja juz, bo dokladali do interesu. ze to chinszczyzna (pic na wode, tylko zarejestrowana firma w hiszpanii), jak wszystko z reszta i maja okropny system reklamacyjny. a oni sami tego naprawiac nie moga, bo czesci dziwne.
ja wiem, ze wy wszystkie zadowolone, no i co teraaz..??
znalazlam taki, co mi sie spodobal:
Spacerówka BABY DESIGN ESPIRO MAGIC 4 nowość!!! (333694848) - Aukcje internetowe Allegro
robi to baby dreams, generalnie to podroba quinny, tylko, ze sie rozklada na plasko i sklada jak britax (w pol do mikrusowych rozmiarow). swietna amortyzacja, duzo nizsza cena (400zl), niz jane.. i ma pojemny kosz na zakupy..
tylko ma kolka plastikowe.
a, no i czesci polskie, wiec moga serwisowac u siebie, bez wysylania do serwisu na drugi koniec polski, czekania na odp itp.. a ponoc baby dreams to super wozki, jesli chodzi o wytrzymalosc itepe..
no nie wiem, strasznie podobny do britaxa a ja chyba chciala cos innego..
nie wiem..
moze w ogole nic nie kupie i ch.. ;-)
i oczywiscie pierwszy typ to jane. poszlam do sklepu, o ktorym wiem, ze ma super serwis na miejscu, super warunki gwarancji itp. i chcialabym ogolnie tam kupic, bo duzo dobrego o nich slyszalam i ceny nizsze niz na allegro!
i odradzili mi jane totalnie :-( nie wiem, co robic. oni ponoc tym nie handluja juz, bo dokladali do interesu. ze to chinszczyzna (pic na wode, tylko zarejestrowana firma w hiszpanii), jak wszystko z reszta i maja okropny system reklamacyjny. a oni sami tego naprawiac nie moga, bo czesci dziwne.
ja wiem, ze wy wszystkie zadowolone, no i co teraaz..??
znalazlam taki, co mi sie spodobal:
Spacerówka BABY DESIGN ESPIRO MAGIC 4 nowość!!! (333694848) - Aukcje internetowe Allegro
robi to baby dreams, generalnie to podroba quinny, tylko, ze sie rozklada na plasko i sklada jak britax (w pol do mikrusowych rozmiarow). swietna amortyzacja, duzo nizsza cena (400zl), niz jane.. i ma pojemny kosz na zakupy..
tylko ma kolka plastikowe.
a, no i czesci polskie, wiec moga serwisowac u siebie, bez wysylania do serwisu na drugi koniec polski, czekania na odp itp.. a ponoc baby dreams to super wozki, jesli chodzi o wytrzymalosc itepe..
no nie wiem, strasznie podobny do britaxa a ja chyba chciala cos innego..
nie wiem..
moze w ogole nic nie kupie i ch.. ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
w ogole to beka ;-) dowiedzialam sie, ze np. emmaljunga skladana w polsce ;-) wszystkie czesci sciagane z chin. a np. wielofunkcyjne x-landery kosztuja w chinskiej fabryce 120 dol ;-)
takie ciekawojstki.
takie ciekawojstki.
aenye chociaż żeby były piankowe te kółka, ja zawsze wolę zobaczyć na żywca jak coś wygląda......ale człowiek uczy się na błędach kupiliśmy spacerówkę i ogólnie super lekka i tp itd.....ale no właśnie pozycja siedząca jest za bardzo leżąca i mało to wygodne dla dziecka:---(
o taki tylko inne kolor mamy
o taki tylko inne kolor mamy
sugarspunsister
matka polka superstar
teraz niestety WSZYSTKO jest praktycznie robione w chinach
poczytaj watek https://www.babyboom.pl/forum/tu-za...czy-ktos-posiada-jakies-opinie-pomozcie-6265/
tutaj masz uzytkowniczki jane i wogule mozesz popytac
jak dla mnie jane to jedne z najlepszych wozkow na rynku
poczytaj watek https://www.babyboom.pl/forum/tu-za...czy-ktos-posiada-jakies-opinie-pomozcie-6265/
tutaj masz uzytkowniczki jane i wogule mozesz popytac
maja_1980
grudniowa mama '06
teraz niestety WSZYSTKO jest praktycznie robione w chinach
w 100% sie zgadazam
kasuelf
mama grudniowa'06
ja mam i buzza i maclarena i obydwa sa super i nie zmieniam;-)
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
o
pojawiam sie i znikam....
pojawiam sie i znikam....