reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Ten fasion house to cos jak u na TKmax...wszystkie ciszki firmowe a do tego duuuuuuuuuzzzzzzzzoooooooooooo tansze.

reklama
laski, dostalam propozycje od mojego taty ;-) poniewaz nadal u mnie lincz za wozek, ktory sie nie rozklada do spania. chce sie sporo dorzucic do takiego wozia, ktory sie rozklada wlasnie. generalnie tak - na razie na nowa gondole itp nie mam szans, spacerowka MOZE nowa na jesien. ale moze moglabym od razu taka parasolkowata miec..?
i oczywiscie pierwszy typ to jane. poszlam do sklepu, o ktorym wiem, ze ma super serwis na miejscu, super warunki gwarancji itp. i chcialabym ogolnie tam kupic, bo duzo dobrego o nich slyszalam i ceny nizsze niz na allegro!
i odradzili mi jane totalnie :-( nie wiem, co robic. oni ponoc tym nie handluja juz, bo dokladali do interesu. ze to chinszczyzna (pic na wode, tylko zarejestrowana firma w hiszpanii), jak wszystko z reszta i maja okropny system reklamacyjny. a oni sami tego naprawiac nie moga, bo czesci dziwne.
ja wiem, ze wy wszystkie zadowolone, no i co teraaz..??

znalazlam taki, co mi sie spodobal:
Spacerówka BABY DESIGN ESPIRO MAGIC 4 nowość!!! (333694848) - Aukcje internetowe Allegro

robi to baby dreams, generalnie to podroba quinny, tylko, ze sie rozklada na plasko i sklada jak britax (w pol do mikrusowych rozmiarow). swietna amortyzacja, duzo nizsza cena (400zl), niz jane.. i ma pojemny kosz na zakupy..
tylko ma kolka plastikowe.
a, no i czesci polskie, wiec moga serwisowac u siebie, bez wysylania do serwisu na drugi koniec polski, czekania na odp itp.. a ponoc baby dreams to super wozki, jesli chodzi o wytrzymalosc itepe..

no nie wiem, strasznie podobny do britaxa a ja chyba chciala cos innego..
nie wiem..

moze w ogole nic nie kupie i ch.. ;-)

w ogole to beka ;-) dowiedzialam sie, ze np. emmaljunga skladana w polsce ;-) wszystkie czesci sciagane z chin. a np. wielofunkcyjne x-landery kosztuja w chinskiej fabryce 120 dol ;-)
takie ciekawojstki.

aenye chociaż żeby były piankowe te kółka:blink:, ja zawsze wolę zobaczyć na żywca jak coś wygląda......ale człowiek uczy się na błędach kupiliśmy spacerówkę i ogólnie super lekka i tp itd.....ale no właśnie pozycja siedząca jest za bardzo leżąca i mało to wygodne dla dziecka:-:)-:)-(
o taki tylko inne kolor mamy

reklama
Do góry