reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
aenye ja mam garco stadium duo, jak bede w domu to wkleje fote, bo na allegro nie moge takiego koloru znalezc

ja to jakbym sprzedawala, a ty bys chciala to moge w czerwcu albo moze we wrzesniu go do Gdyni przywiezc

takze spoko luz, nie spieszy mi sie jakos straszliwie, poza tym drugi wozek mam w gdyni wiec teraz bym juz bez zadnego byla jakbym ten sprzedala:blink:

sama podwojny wozek kupilam jak Helena miala chyba ze 4 miesiace, pol roku, wczesniej chodzilam z pojedynczym

aenye dla mnie ten chicco ma za krótrki podnóżek, i dla Maksia to chyba nie za bardzo, byłam w piątek u koleżanki też ma córcię 4 miesiące i przymierzałyśmy małą do spacerówki z właśnie takim krótszym podnóżkiem i nie za brdzo to było dla małej no i niestety kąt pochylenia oparcia też za duży jak dla niej za brdzo obciąza jej kręgosłup, ale widziałam w sklepie takie spacerówki ze specjalnymi wkładami uzupełniającymi dla niemowląt, coś takiego jak w nosidełkach, że jak bobo urośnie to ten wkład się wyjmuje:tak:, może czegoś takiego poszukasz;-)
a z tych ostatnich Twoich propozycji to pierwsza i ostatnia fajne a ten środkowy to chyba bardziej dla bliźniąt, a u ciebie to jednak jedno mini a drugie maxi ;-)

że hę o co chodzi Agutka z tym podnóżkiem bo nie rozumiem?
przecież to jest chwilowa opcja a potem nóżki wiszą i tam na dole jest "podstawka" na nóżki większej dzidzi. Każda spacerówka parasolka ma taki podnóżek czy się mylę może?

czarna wózek gites- nie wiem tylko jak jest z zawieszeniem?wydaje się ok
napewno bym brała pompowane kółka:tak:
tu masz stronke jakbyś chciała więcej poczytac
HEBART - wózki dziecięce

że hę o co chodzi Agutka z tym podnóżkiem bo nie rozumiem?
:-D:-D:-D teraz przeczytałam to co napisałam, sama bym siebie chyba nie zrozumiała :-D:-D:-D
a chodzi mi o to... ze tej prawie 4 miesięcznej Marysi przedłużenie siedziska podnóżkiem nie wystarczało nie jest to duza dziewczynka raczej standard co do wielkosci tzn jak leżała to koniec jej nóżek sięgał do samego końca siedziska przedłużonego rozkładanym podnóżkiem, a z tego co zrozumiałam Pati chce ta spacerowke dla Maksia wiec ten podzek powinien byc jak najdluzszy zeby malemu bylo wygodnie .....

kurcze klawiatura sie poprzestawiala brak polskich znakow i jak pisze z to mi y wychodzi......pozniej cos jeszcze napisze bo mi ciezko idzie z takim czyms

Agutka a ja zczailam...Jane ma dlugi podnoznik taki ze do tej pory nozki nie zwisaja jak rozlozony i dla mnie przy wyborze wozka dlugosc podnoznika tez byla wazna bo Pyza spi w dzien w wozku.

zgadzam sie z maja
moj tez spi na spacerkach czasami i jak ma wyprostowany podnozek nic mu nie dynda ;-)

ja mam ten graco quattro duo ktory wkleilas aenye
i jest super, kosz na zakupy ma przeogromniasty, bez tego wozka jak bez reki bym byla, smigam nim nawet w autobusach :tak:

tego kolkrafta maja nasi sasiedzi a ja sama nad nim sie zastanawialam, ale jakos zupelnie mi nie podszedl, ma pojedyncze takie dziwne kolka i kubelkowe siedzenia
generalnie jesli mam wyrazic swoja opinie to nie polecam

atol co do chusty to pierwszy raz motala mnie super profesjonalistka ;-) , dziewczyna ma sama sklep chustowy
jak sie dojdzie do wprawy to zajmuje to doslownie chwilunie :tak:

czyli wszystko jasne, wiadomo o co mi chodziło :-), ja też przy mojej mam długi podnózek i nóżki małej nie dyndają;-)

reklama
ale ten chicco ma wlasnie taka wkladke dla niemowlat ;-) specjalnie dla niemowlat wlasnie jest dostosowany.

ja juz sama nie wiem, co chce.... chcialabym na razie jeden wozek, co sie rozklada, dla Fijola na wakacje.. a potem sie zobaczy, jak Massimo wyrosnie z gondoli trochu.. z drugiej strony podwojny wozek mi jakos w ogole nie lezy :-p wydaje mi sie, ze i tak nie dam rady z nim do domu podjechac (dla niedoinformowanych ;-) mieszkam na sporszej gorce i ledwo wchodze sama ;-) ), no i dosc rzadko sama chodze na spacery... jak cos to na plac zabaw, a tu moglabym spokojnie jednego mlodego w nosidelko vel chuste, a Fiola w wozek i dygnac ta chwile.. no nie wiem, nie wiem :-(

Do góry