reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
co do chust to mi się podobaja bardzo
my mieliśmy super bajeranckie nosidło i uzyliśmy może 3 razy a więc....

czarna wózek wizualnie mi się nie podoba no i ja za firmą coneco nie przepadam:no:
ale funkcjonalnie jest gites

Lula w chuscie :-)

merjj1.jpg

sa_raa, a wez sie wypowiedz na temat mojego espiro ;-) magic 4. kolka ma piankowe jednak, sprawdzalam :-)
teraz jedyne, co mnie martwi, to polski producent :dry: zarzekalam sie, ze juz nigdy nigdy wiecej polszczyzny na kolkach.. no nie wiem, kusi mnie mocno..

sugar niczym afrykanska matka:-D

a to latwo tak zamotac te chuste?

zastanawiam sie czy nie sprzedac tego mojego podwojnego wozka, Hanka juz mega rzadko w nim chce jezdzic, jedyne co mnie przy nim trzyma to mega duzy kosz, w moim x landerze to sie nic nie miesci, a tu mam pol piaskownicy, 3 pilki i takie tam:-D

atol, a za ile chcesz popchnac swoj? ja nadal nie wiem, czy sie przyda, ale mysle, ze moze.. moj taki z deka mulik, lubi wozkiem jezdzic.. mysle, ze jeszcze troche podyga..

Pati jak dla mnie gites ten wózek i ważne, że się rozkłada na płasko
ten chicco jest super:tak:

Sugar no rewelacja ta chusta!!
ja będzie drugie bobo to się zgłosze do Ciebie na lekcje i zainwestuje w to cudo:tak:

aenye nie wiem za ile, za polowe ceny? kosztowal okolo700zl

ale jeszcze nie jestem zdecydowana na 100%, w kazdym razie jakbys byla zinteresowana to dam ci znac ok

reklama
daj koniecznie!
ja poczekam pewnie do urodzenia Maksia i zobacze, jak w praktyce te spacery wygladaja.. jak bys chciala tyle czekac, to super, ale nie nalegam oczywiscie!! :-)

sa_raa, no i fajnie ;-) chicco super, ale cena :no: nie w tej chwili na pewno, kiedy mamy mase innych wydatkow.. tak zeby dolozyc 100-150zl do tego, co daje moj tata, to i fajnie, czyli cena do 450zl max..

a jane ponoc do 14kg??? a moj brzdac juz 12kg wazy :sorry2: takze raczej odpada. i zniecheca mnie ten podnozek. jeszcze poszukam, pomysle, ale coraz bardziej neci mnie nowy wozeczek, hehe :-)

Do góry