reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
No właśnie to mój faworyt. Reszta mnie zauroczyła ceną:-D ale wiem,że za te pieniądze to chyba jakość taka sobie. Wiem to z doswiadczenia, bo dla Alicji kupiliśmy spacerówkę - też nie oszczędzając no i nie przetrwała 2 lat... Teraz chcę kupić coś trwalszego, ale nie za 2000zł. Tako bardzo mi się podoba, a zauroczył mnie jeszcze nazwą (Natalia) :laugh2::laugh2:

Wrzucam jeszcze raz wózki TAKO - wózek NATALIA - wys.0zł- Śląsk (125486454) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

No i na razie będę sie go trzymać póki nie znajdę coś lepszego. A kolor jak na tę chwilę - bordowo-różowy (ja coś mam na punkcie tych kolorów ostatnio). Tylko na forum mnie te róże rażą...
http://pc.internetdsl.pl/pawel/wozkin/xxxx.jpg - o właśnie ten!.

roni, faktycznie fajny i ceną może byc. Tylko,że jak na moje wertepy to jednak duże pompowane koła są niezbędne. Poza tym wiem,że bez bujania dzidzia w domu w wózku też raczej się nie obędzie - to chwilowo zostaje przy TAKO. Waga mnie nie przeraża, bo mieszkam w domku - mam trzy schodki do pokonania. No i poza tym mam mocne postanowienie gdy Natalka troszkę podrośnie kupić dodatkowo wózek - parasolke. Z doświadczenia wiem,ze to super sprawa.
LEKKA PARASOLKA __ REGUL. PODNÓŻEK + GRATIS !!! (127452052) - Aukcje internetowe Allegro
...o cos takiego:)

po wczorajszej szkole rodzenia jestem dobita. Ile jeszcze rzeczy trzeba miec? oliwki, zasypki, kremy, takie pieluchy, inne pieluchy, a cerata, a myjek kilka, a krem na kazda pogode, cale mnostwo wacikow, patyczkow, spitytus, krysztalki nadmanganianu potasu, poscieli tyle i tyle zmian, przewijak, termometr do wody, w pokoju tez, glooooooooooooowa boooooooooooooli

Roni - nie bierz sobie tak do serca - prawdę mówiąc wcale tego nie jest tak dużo. A w szkołach i szpitalach przesadzają z tą ilościa np pieluch czy kremów i ceratek. Gdzieś na początku tego wątku dziewczyny wkleiły listę z wyprawką i jeśli tak cię to przeraża - wydrukuj ją sobie i powoli możesz zacząć kompletować. Ja czekam do porodu - tak było i pierwszym razem i ze skompletowaniem wyprawki poradził sobie mąż z siostrą - zajęło im to jedno popołudnie;-).
Uszy do góry - macierzyństwo przeraża, ale nie ma rzeczy, z którą nie dasz sobie rady. I będziesz najlepszą mamą na świecie dla Jasia :-) nawet jeśli nagle zabraknie zasypki:-)

reklama
Wlasnie tak myslalam, ze bylo cos o wyprawce, mysle ze wydrukuje, a juz po porodzie maz albo ktos tam inny to pokupuje, to o czym byla mowa kosztowalo by majatek, nie to ze zaluje Jasieczkowi, ale poprostu nie mam tyle kasy... w szkolach i szpitalach dostaja zestawy od firm, my ich nie dostaniemy, wiec nie tak latwo kupic to wszystko co byc powinno

Do góry