reklama
No właśnie to mój faworyt. Reszta mnie zauroczyła ceną ale wiem,że za te pieniądze to chyba jakość taka sobie. Wiem to z doswiadczenia, bo dla Alicji kupiliśmy spacerówkę - też nie oszczędzając no i nie przetrwała 2 lat... Teraz chcę kupić coś trwalszego, ale nie za 2000zł. Tako bardzo mi się podoba, a zauroczył mnie jeszcze nazwą (Natalia)
Wrzucam jeszcze raz wózki TAKO - wózek NATALIA - wys.0zł- Śląsk (125486454) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
No i na razie będę sie go trzymać póki nie znajdę coś lepszego. A kolor jak na tę chwilę - bordowo-różowy (ja coś mam na punkcie tych kolorów ostatnio). Tylko na forum mnie te róże rażą...
http://pc.internetdsl.pl/pawel/wozkin/xxxx.jpg - o właśnie ten!.
Wrzucam jeszcze raz wózki TAKO - wózek NATALIA - wys.0zł- Śląsk (125486454) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
No i na razie będę sie go trzymać póki nie znajdę coś lepszego. A kolor jak na tę chwilę - bordowo-różowy (ja coś mam na punkcie tych kolorów ostatnio). Tylko na forum mnie te róże rażą...
http://pc.internetdsl.pl/pawel/wozkin/xxxx.jpg - o właśnie ten!.
Roni21
Spider's Web
mi sie podoba ten wozek i kolorki widzialam go w sklepie i jest fajniusi ja zostaje przy graco jak narazie
Roni21
Spider's Web
zaraz poszukam i wkleje
Roni21
Spider's Web
roni, faktycznie fajny i ceną może byc. Tylko,że jak na moje wertepy to jednak duże pompowane koła są niezbędne. Poza tym wiem,że bez bujania dzidzia w domu w wózku też raczej się nie obędzie - to chwilowo zostaje przy TAKO. Waga mnie nie przeraża, bo mieszkam w domku - mam trzy schodki do pokonania. No i poza tym mam mocne postanowienie gdy Natalka troszkę podrośnie kupić dodatkowo wózek - parasolke. Z doświadczenia wiem,ze to super sprawa.
LEKKA PARASOLKA __ REGUL. PODNÓŻEK + GRATIS !!! (127452052) - Aukcje internetowe Allegro
...o cos takiego
LEKKA PARASOLKA __ REGUL. PODNÓŻEK + GRATIS !!! (127452052) - Aukcje internetowe Allegro
...o cos takiego
Roni21
Spider's Web
po wczorajszej szkole rodzenia jestem dobita. Ile jeszcze rzeczy trzeba miec? oliwki, zasypki, kremy, takie pieluchy, inne pieluchy, a cerata, a myjek kilka, a krem na kazda pogode, cale mnostwo wacikow, patyczkow, spitytus, krysztalki nadmanganianu potasu, poscieli tyle i tyle zmian, przewijak, termometr do wody, w pokoju tez, glooooooooooooowa boooooooooooooli
Roni - nie bierz sobie tak do serca - prawdę mówiąc wcale tego nie jest tak dużo. A w szkołach i szpitalach przesadzają z tą ilościa np pieluch czy kremów i ceratek. Gdzieś na początku tego wątku dziewczyny wkleiły listę z wyprawką i jeśli tak cię to przeraża - wydrukuj ją sobie i powoli możesz zacząć kompletować. Ja czekam do porodu - tak było i pierwszym razem i ze skompletowaniem wyprawki poradził sobie mąż z siostrą - zajęło im to jedno popołudnie;-).
Uszy do góry - macierzyństwo przeraża, ale nie ma rzeczy, z którą nie dasz sobie rady. I będziesz najlepszą mamą na świecie dla Jasia :-) nawet jeśli nagle zabraknie zasypki:-)
Uszy do góry - macierzyństwo przeraża, ale nie ma rzeczy, z którą nie dasz sobie rady. I będziesz najlepszą mamą na świecie dla Jasia :-) nawet jeśli nagle zabraknie zasypki:-)
reklama
Roni21
Spider's Web
Wlasnie tak myslalam, ze bylo cos o wyprawce, mysle ze wydrukuje, a juz po porodzie maz albo ktos tam inny to pokupuje, to o czym byla mowa kosztowalo by majatek, nie to ze zaluje Jasieczkowi, ale poprostu nie mam tyle kasy... w szkolach i szpitalach dostaja zestawy od firm, my ich nie dostaniemy, wiec nie tak latwo kupic to wszystko co byc powinno