U mnie dzisiaj znowu ładna pogoda a ja jak założyłam moje jedyne spodnie letnie to się dopinam na styk !! i nie będę już w nich chodziła bo jak siąde to Syneczka gniote jejku i co na zakupy chyba znowu czas bo bioderka mi się galancie rozrosły !!!
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
O0
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
ja tez jeszczes ie mieszcze w letnie ciazowe spodnie mimo ze sa z lnu i wcale sie nie rozciagaja...ale juz pewnie niedlugo hehe/
A jesli chodzi o rzeczy dla maluszka to juz zaczelam kompletowac po malu musze sie zmobilizowac i porobic fotki to zobaczycie jakie cuda upolowalam
A jesli chodzi o rzeczy dla maluszka to juz zaczelam kompletowac po malu musze sie zmobilizowac i porobic fotki to zobaczycie jakie cuda upolowalam
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
A tu wczorajsze pranie - i wierzcie mi ze to tylko czesc rzeczy ktore zdobylam na allegro))
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
oki - reszta jutro dzis juz jest za ciemno na robienie zdjec. a za komplet 6 welurowych spichow (4 z nich sa na zdjeciu) zaplacilam 10,50 + przesylka
No ja nie wiem MJ czy nie przegiełaś z tą kwotą ??? No wiesz takie drogie zakupy robić toszto wstydziła byś się hahahahaha....
Ja też lubie wynajdywać okazyjki na allegro ale jeszcze się nie zdecydowałam, zeby coś Maluszkowi kupić :
Ja też lubie wynajdywać okazyjki na allegro ale jeszcze się nie zdecydowałam, zeby coś Maluszkowi kupić :
reklama
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
Miłka cos kiepski ci idzie szukanie jest duzo roznych rzeczy dla chlopcow tez....