reklama
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
Tak jak obiecalam wrzucam zdjecia ubranek ktore ostatnio zdobylam:
1. sweterk CUBUS
2. Komplecik H&M
3. Welurowy pajacyk - Allegro
4. czapka i rekawiczki H&M
5. skarpetki (potem beda dla kota hehe)
6. welurowy pajacyk - Allegro
7. Ciepla bluza (jest slodka) - Allegro
8. welurowe spiochy - Allegro
1. sweterk CUBUS
2. Komplecik H&M
3. Welurowy pajacyk - Allegro
4. czapka i rekawiczki H&M
5. skarpetki (potem beda dla kota hehe)
6. welurowy pajacyk - Allegro
7. Ciepla bluza (jest slodka) - Allegro
8. welurowe spiochy - Allegro
..aenye
Mama grudniowa'06
sliczne, sliczne, sliczne!!!
normalnie po slubie pedze do sklepu cos kupic, no! dzisiaj na swietojanskiej znalazlam nowy sklep z dzieciecymi ciuszkami - mmm miodzio! ale jakie skarpetki piekne widzialam!!! tylko nie mialam czasu wejsc i kupic... po slubie
normalnie po slubie pedze do sklepu cos kupic, no! dzisiaj na swietojanskiej znalazlam nowy sklep z dzieciecymi ciuszkami - mmm miodzio! ale jakie skarpetki piekne widzialam!!! tylko nie mialam czasu wejsc i kupic... po slubie
Cześć, dziewczyny, przeglądam właśnie wózki (tak mnie na wózki wzięło). Wpadły mi w oko te modele. Linki do nich w allegro podaję poniżej. Nie chcę na wózek wydawać fortuny, więc akurat te wydają mi się ok. Powiedzcie, co o nich sądzicie i czym właściwie sie różnią (oprócz różnicy w cenie)
wózki TAKO - wózek NATALIA - wys.0zł- Śląsk (125486454) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Najnowszy wózek firmy ANMAR -LEON-super GRATISY!! (128244360) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
SUPER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY NAJTANIEJ NOWY (127290460) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
wózki TAKO - wózek NATALIA - wys.0zł- Śląsk (125486454) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Najnowszy wózek firmy ANMAR -LEON-super GRATISY!! (128244360) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
SUPER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY NAJTANIEJ NOWY (127290460) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
reklama
MJ, super ciuszki Szczególnie słodka bluza z uszkami Mniam
Dita, czym się różnią wózeczki chyba trzeba "obmacać" na żywo, pewnie różnią się jakością wykonania. Ja nie widziałam na razie na żywo żadnego z nich
Dita, czym się różnią wózeczki chyba trzeba "obmacać" na żywo, pewnie różnią się jakością wykonania. Ja nie widziałam na razie na żywo żadnego z nich