reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Wiecie, co.. Ja sie na allegro zarejestrowałam, przyszedł mi list z kodem aktywacyjnym czy cos takiego i nie mam pojęcia,gdfzie ten list wsadziłam. I co teraz?

reklama
Tak jak obiecalam wrzucam zdjecia ubranek ktore ostatnio zdobylam:

1. sweterk CUBUS

ubranko1.JPG

2. Komplecik H&M

ubranko2.JPG

3. Welurowy pajacyk - Allegro

ubranko3.JPG

4. czapka i rekawiczki H&M

ubranko4.JPG

5. skarpetki (potem beda dla kota hehe)

ubranko5.JPG

6. welurowy pajacyk - Allegro

ubranko6.JPG

7. Ciepla bluza (jest slodka) - Allegro

ubranko7.JPG

8. welurowe spiochy - Allegro

ubranko8.JPG

sliczne, sliczne, sliczne!!!

normalnie po slubie pedze do sklepu cos kupic, no! dzisiaj na swietojanskiej znalazlam nowy sklep z dzieciecymi ciuszkami - mmm miodzio! ale jakie skarpetki piekne widzialam!!! tylko nie mialam czasu wejsc i kupic... po slubie :) :) :)

Cześć, dziewczyny, przeglądam właśnie wózki (tak mnie na wózki wzięło). Wpadły mi w oko te modele. Linki do nich w allegro podaję poniżej. Nie chcę na wózek wydawać fortuny, więc akurat te wydają mi się ok. Powiedzcie, co o nich sądzicie i czym właściwie sie różnią (oprócz różnicy w cenie)

wózki TAKO - wózek NATALIA - wys.0zł- Śląsk (125486454) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Najnowszy wózek firmy ANMAR -LEON-super GRATISY!! (128244360) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

SUPER WÓZEK WIELOFUNKCYJNY NAJTANIEJ NOWY (127290460) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

reklama
MJ, super ciuszki :) Szczególnie słodka bluza z uszkami :) Mniam :)

Dita, czym się różnią wózeczki chyba trzeba "obmacać" na żywo, pewnie różnią się jakością wykonania. Ja nie widziałam na razie na żywo żadnego z nich

Do góry