reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
ja tylko chcialam powiedziec, ze kupilam sobie dzis bluze i bluzke, obie na ciaze idealne (bluzka do polowy pupy, bluza tuniczkowata) za 19,90 New Yorker, polecam, mozna fajne rzeczy wyhaczyc.
i dla maluchow moich wyczailam mega przeceny w c&a - kombinezon dla Maksia z Puchatkiem zimowy za cale 12,90!!!!!!!!!!!! rajstopki dla Fiola 3 pary za 9,90 i skarpetki, rowniez 3 pary za 9,90, kurtka - ale chyba za ciepla juz :-( - za 29,90, 2szt body z dlugim rekawkiem, super gatunek - 12,90.
jeszcze pizamki musze znalezc, bo mi znowu dziecko ze wszystkich wyroslo
no i jak tu nie isc jutro na zakupy? ;-)
i dla maluchow moich wyczailam mega przeceny w c&a - kombinezon dla Maksia z Puchatkiem zimowy za cale 12,90!!!!!!!!!!!! rajstopki dla Fiola 3 pary za 9,90 i skarpetki, rowniez 3 pary za 9,90, kurtka - ale chyba za ciepla juz :-( - za 29,90, 2szt body z dlugim rekawkiem, super gatunek - 12,90.
jeszcze pizamki musze znalezc, bo mi znowu dziecko ze wszystkich wyroslo
no i jak tu nie isc jutro na zakupy? ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
lucky, nie mowiac o tym, ze pelno jest tych ciazowych spodni na pewno patrzylas w dziale 9mths? ;-) duzo ciazowych art przecenionych. :-)
a odn. kwestii niezaplaconych spodni - ruszylyscie moje sumienie ;-) i w sobote zadzwonilam, wyjasnilam, babka w szoku, ze taka frajerka ;-) sie znalazla. wszystko pieknie spisala i powiedziala, ze jak cos, to oddzwoni. nie oddzwonila, wiec chyba maja gdzies moje 35zl ;-)
a odn. kwestii niezaplaconych spodni - ruszylyscie moje sumienie ;-) i w sobote zadzwonilam, wyjasnilam, babka w szoku, ze taka frajerka ;-) sie znalazla. wszystko pieknie spisala i powiedziala, ze jak cos, to oddzwoni. nie oddzwonila, wiec chyba maja gdzies moje 35zl ;-)
Aenye - zawsze masz czyste sumienie, super że zadzwoniłaś Sama też bym zadzwoniła
Ja muszę na zakupy bo jakoś mam ciuchy sprzed pierwszej ciąży jeszcze, a brzucha raczej nie i jakoś nie widzę żeby mi na diecie szybko wyrósł... ale KIEDY???
Ja muszę na zakupy bo jakoś mam ciuchy sprzed pierwszej ciąży jeszcze, a brzucha raczej nie i jakoś nie widzę żeby mi na diecie szybko wyrósł... ale KIEDY???
lucky, nie mowiac o tym, ze pelno jest tych ciazowych spodni na pewno patrzylas w dziale 9mths? ;-) duzo ciazowych art przecenionych. :-)
No i ślicznie:-)
Byłam w 9mths, ale mam złe oczy na fajne ubrania. Nie podobało mi się nic specjalnie. Chciałabym jakieś jeansy lub miękkie materiałowe z szerszymi nogawkami:-)
I bluzki jakieś ze 2 cudne.
sugarspunsister
matka polka superstar
lucky polecam 9 fashion
ja mialam spodnie ciazowe z cienkiego mieciutkiego jeansu od nich
ekstra jakosc
jesli chcesz moge Ci je obfotografowac ( tylko mam w waw) bo i tak mialam zamiar je sprzedac na allegro
ja mialam spodnie ciazowe z cienkiego mieciutkiego jeansu od nich
ekstra jakosc
jesli chcesz moge Ci je obfotografowac ( tylko mam w waw) bo i tak mialam zamiar je sprzedac na allegro
reklama