reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

a to ty w lodzi jestes? ;-) cos nie zczailam.
spoko, poczekam, jak dobrze mysle to raczej chyba nie bardzo moj typ jednak ten kuler ;-) ale chetnie zobacze, bo rurki to maj lof, a nie zdazylam miedzy schudnieciem po Filipie i druga ciaza zakupic takowych :dry:
pewnie za rok beda niemodne :-D

reklama
Laski... help...
potrzebuję TANIEGO łóżeczka turystycznego:tak:
very pilne!

bez bajer żadnych:)
tylko wygodny materac na dnie i już

jakie polecacie?

Całkiem, całkiem:tak:
No, a jaka to firma?
albo daj linka, plizzzzz:-D

potrzebuję zwykłe, bez przewijaka, tylko z otwieranym bokiem/przodem i wygodne
tylko tyle

Marudzisz:rofl2:
No nie marudzę wcale:-D. Nigdy mnie nie widziałaś na żywo, serio wierz mi L to dla mnie niewłaściwy całkiem rozmiar.
Po ciązy ok, ale teraz nie:laugh2:

Nagrodą niech bedzie to, że mnie połechtała ta wiara w moje "mini rozmiary":laugh2:

lucky, co prawda nie widzialam cie juz jakis czas ;-) ale cos czuje, ze ostro sciemniasz ;-) wklejalas fote, tosmy widzialy :ninja2:

ja polecam swoje chicco, ma dobra cene teraz, ja kupilam bodajze za 169 :sorry2:

jest rewelacyjne, mieciutki materac, porownywalam do innych i zdecydowanie jest grubszy i nie czuc tych 'zlozen'. :-)

i fajniutkie, i nic sie nie spsulo, i rozklada sie z dwoch bokow, ma taki plecaczek na pierdoly rozne, i dwa okienka :-)
zczekautuj sama:

CHICCO KOJEC+OTWIERANY BOK+KOLKA+TORBA-NIEBIESKI (304627056) - Aukcje internetowe Allegro

sa 3 kolory :-)

reklama
hehe, wlasnie kupilam drugie takie samo lozeczko, tylko tym razem niebieskie :-D znaczy sie mama moja kupila. bedzie na razie jedno stalo u nas, jedno u nich, zeby nie jezdzic z nim wte i wewte. a potem, jak sie Maksio urodzi i bedzie juz wystarczajaco duzy, by w nim spac sam bez ryzyka, ze go Filip odepnie ;-) to beda oba staly w dzieciecym, a mama wezmie drewniane :-D

Do góry