reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
ja mam chyba ten model Spodnie Casual
tylko na mnie one wisialy jak rurki
moze znajde gdzies swoje foto w nich
na dole masz wymiary
polecam wogule te ciuchy bo sa super uszyte i naprawde solidne i mile materialy :tak:
jesli bys chciala to moge Ci wyslac a jak nie beda dobre to mi po prostu odeslesz ;-)

o, jaki fajny dil :-)

Dita
, bez przesadyzmu ;-) ja tez sie za mega uczciwa uwazam, oddalam juz dwa znalezione telefony, warte kupe kasy (dzwonilam pod 'tata' lub 'mama', choc sama mam fona za 30zl ;-) jak cos przypadkiem wyniose w kieszeni ze sklepu (jak cos w pospiechu chce zlapac) to tez sie zawsze wracam itp. po prostu wiedzialam, ze tak bedzie, ze mnie oleja sikiem prostym ;-) bo juz nieraz slyszalam o takich akcjach w duzych sklepach. generalnie raczej z kim nie gadam (w sensie - ze znajomymi pracujacymi w sklepach odziezowych, a mam paru, vero moda, hm, carry, diverse, reserved) to wszyscy maja w to wylane, bo ich nikt nie obciaza takimi stratami :blink:
ale luz, tez sie ciesze, generalnie jak sie okazalo, ze zyskalam, to nawet nie myslalam w kategoriach, czy to uczciwe, czy nie. cieszylam sie i juz ;-)

lucky
- pewnie mamy inny gust :-) ale ja wlasnie kupilam mieciutkie materialowe, czarne spodenki, calkiem proste nogawki, nie rozszerzone wszakze. byly jasne jeszcze i khaki. ale co kto lubi :-)
9fashion muczo droga, choc faktycznie ladne ciuszki. w gdyni na swietojanskiej maja sklep, u samej gory, za um.

a co do zakupow - dzisiaj oblowilam mlodego :-) kupilam wspomniane body, rajstopki, skarpetki i superanckie ocieplane, brazowe spodnie 92rozm. za 12,90 :-) i ten kombinezonik dla Maksia. czad :-)

ale znowu mi w auchanie kasy zabraklo :rofl2::-D:-D:-D

dalam kupe spodni mojej siotrze
ale zostaly mi wlasnie te z 9fashion i jakies rurki jeansowe z HM
jak ktoras chce to dawac namiary
szczerze polecam te 9 fashion bo nawet jak sa za duze to fajnie wygladaja :tak:

aenye - ale ja kochana tez tak mam... Nie usnęłabym gdybym nie oddała czyjejś własności....:tak:Po prostu zawsze wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji...i natychmiast oddaję;-) Ale wiesz - dobra karma wraca ze zdwojona siłą. Zła - wraca spotęgowana 100-krotnie;-)

zgadzam sie w 100% :-)

sugar
.. mowisz, ze rurki..? a za ile bys je pchnela i jaki to rozmiar? mi sie rurki marza wlasnie.. ale jak widzialam w hm'ie za 199 to mnie z deka zgielo :crazy:

rozmiar S ale mysle ze powinnas spoko wejsc
wez przymierz sobie jakies eski z HM i zobaczysz
spodnie sa praktycznie noweczki, ladny jasny szary kolorek jeansowy
mozemy zrobic podmianke na jakis fajny zabawek dla mlodziezy jesi Ci przypasuja np :tak:

reklama
Do góry