reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Hahahahahaaaaaaaaa:-D:-D:-D
Dziołszki łojoj:-D:-D:-D
Jam planowana jak najbardziej i wyczekana:-) (3 w kolejności ciąża mojej mamy), ale jak i wogóle ... robiona to nie wiem i nie pytam:baffled: Wiem tylko że w listopadzie jakoś po urodzinach mojego padre;-)

hehe, ja ustrzelona przypadkiem na pierwszej romantycznej wycieczce z noclegiem ;-) w Malinowku :-D po 2 miesiacach znajomosci, uojoj :szok:
a jeszcze dziadek mame na klamstwie zlapal (byla nauczycielka i mowila, ze z dziecmi na wycieczke jedzie. a dziadek przypadkiem zdybal ja i tate na przystanku autobusowym, skad ich bus odjezdzal :-D to im sie udalo :-p)
sie dzialo, jak sie okazalo, ze mama w ciazy ;-) 21 lat miala wtedy, tata nojka sztuka men i po rozwodzie na dodatek, 5 lat starszy.. a tacy szczesliwi do dzisiaj :-) fajnie :-)

jesuu laski, ale mam farta :-D wlasnie przegladalam sobie historie rachunku i okazuje sie, ze cos sie jeblo babce w kasie w C&A, gdzie kupowalam juz jakis czas temu, i anulowala mi platnosc karta :-D :-D :-D czyli spodnie za darmo dostalam, hehehehehhehehe :-D codziennie moge robic takie zakupy :cool2:
nie dziwne, ze sie dobrze nosza :-)

no ale ktos za nie musial zaplacic, pewnie ona :dry:

ja moze inaczej do tego podchodze bo u nas w aptece zdzarzaja sie takie wpadki i zawsze kogos to obciaza

reklama
Do góry