reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Kasia_z ja z becikowego to wiesz... się śmieję. Wiem, że czeka się tak długo, az udowodnisz całkowicie urzędasowi,że na pewno urodziłaś dziecko, że na pewno ono jest twoje, ze na pewno chcesz tę zabóczą kwotę itp. A poza tym to jak na moje potrzeby, to becikowe na wózek chyba nie wystarczy.... ehhehe

reklama
Nieistotna ja słyszałam, ze obecnie ten z kokosem :D

A mój szwagier becikowe w tydzień załatwił ale ile się musiał nabiegać naprosić to hoho...

No ja dokładnie to jeszcze nie wiem, kazali PESEL dziecka, więc najpierw zarejestrować, kolejki stacze urzednicy co nie wierzą że masz dziecko ;) itp historie, potem ten PESEL, trwało miesiąc zanim przyszedł. Teraz znowu MOPS, kolejki, stacze itp ;) Pewnie zależy gdzie mieszkasz, bo jak mniej ludzi w kolejkach to szybciej idzie :D Może też moja koleżanka powolna, nie wykluczam :D

Sa_raa :-* za wózek, ale elk kolor wybieram, albo granat z kością słoniową :)

Becikowe !!! Skandal strasznie długo się czeka na wypłatę należnego świadczenia, pytajcie juz teraz co potrzebne, żeby przyspieszyć!!!

Rożek ::) wcale nie był mi potrzebny i teraz też nie będzie, ale znam mamy które bez rożka ani rusz... :)

wiecie co? chcę sprzedać moje spodnie ciążowe Kathma, rozm 38,(cudne ale jest mi w nich ciasno :p !!!!!!!!!!) Muszę zrobić fotki i wkleje troche na forum. A myślałam że zmieszczę sie w nich do końca... teraz szukam czegoś co się rozciągnie!!! :laugh:

hehehe, luckymama ;) ja dzisiaj uzbroilam sie w lumpeksie w nowe, roznokolorowe paski (Zaszalalam, wszystkie po 1zl ;) ), bo z dotychczasowych juz nie skorzystam ;-) ;-) ;-) huehue chyba ze po porodzie :)

sa_raa - sliczny ten wozek Kensington... jakbym byla gwiazda, to bym sobie sprawila ;D no i wozeczek z wikliny tez niezly, ale nie wiem jak z funkcjonalnoscia?

Roni - dawaj fotki :) super twoj m :) :) :)

ja mam zamiar juz od polowy pazdziernika wszystko kompletowac :) a co tam, juz mnie rece swierzbia ;)

Hehe, a mi wózek Kensington nie wiedzieć czemu skojarzył się z ... trumną ??? :o Taki podejrzliwie kanciasty... ;)

Mi a propos ciuchów ciążowych wszystko z tyłka zaczęło spadać, podejrzewam, że synuś lekko "podjadł" moje pośladki ;) No i teraz chodzę i się podciągam cały czas. A tak mi wszyscy mówili, nie kupuj tak wcześnie spodni ciążowych, bo się za małe zrobią pod koniec... hihi... no to dalej czekam, aż się zrobią :D

reklama
Do góry