reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

A ja mam wszystko prócz bielizny (rajstopki, koszulki i majtki) dla chłopców z lumpeksu, ciuchów praktycznie nie kupuję - teściowa robi to za mnie, i dostaje je w prezentach. Sama też chodzę w lumpeksie, no teraz mam te z najwyższej półki z Kathmy ale też zdobyczne, Roni hehe dzieki wielkie:happy2:
A co do butów to jestem tylko za porządnymi niezależnie od ceny. W auchanie były w przecenie kozaczki dla maluszków za 15 zeta i kupiłam a co. Były git, niestety tylko przez 3 tygodnie bo zamek sie zpsuł:-p

reklama
o Lucky, a może Ty byś chciała jakieś ciuszki dla dziewczynki po Julce??

oczywiście jak już sie upewnię że nie będzie Julci nr 2...

Przez Małą MI musze kupowac jeszcze raz wszystko od początku tj śpiochy i bodziaki od 56 do 74.
Kocyki mam
i cały osprzęt, ale ciucholandia czeka na mnie. jakbyście słyszały o jakichś fajnych promocjach plizzz.

Roni oczywiści że komuna, podzielimy sie.
ja bedę chciała sprzedać mojego buzza.
Nie dokupuję gondoli.
Juz szukam opcji fotelik rozkładany i spacerówka alez.

Aniu nie szukam do kwoty, szukam czegoś solidnego, mocnego i niepsującego się.
Czy emmaljunga ma fotelik rozkładany?
Strasznie mi sie ona podoba. Spacerówka też. Cerox jest cudny

Patrycja sie cieszy ze kupila buty za 120 a nie za 190zl i ja sie ciesze razem z nia tak jak sie ciesze jak Dita upoluje cos za 1zl!
komentarze o tym ze ktos nie ma kasy czy ja ma uwazam tutaj za niepotrzebne!!

reklama
KICIA amen:tak:

co do lekkiej spacerówki to trzeba pogrzebać

Lucky emaljung raczej nie ma takiego fotelika
mutsy i moja limuzyna:-pmają napewno

później kobitki Wam czegoś poszukam:nerd:

Do góry