reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Ja pierdziele... Ale czemu się znowu mnie czepiacie???????? Gdzieś mam co kto sobie pomyślał - ja nie miałam na myśli NIC złośliwego mówiąc że ma napęd - to był żart, bardzo widzę śmieszny,
ha
ha
ha

I po raz tysiaczny pisze że jak mnie będzie stać to tez będę kupowac dzieciom buty i za 300zł o ile będą tego warte. Po chooj się przepraszam w tym wszystkim doszukiwac kolejnego dna?????

Co do lekkich spacerówek - mi się bardzo spodobała spacerówka kate - tylko zapomniałam jak się zwie. super -lekka, ładna i praktyczna.A jak się sprawdza w praktyce to niech się kate wypowie.

wiadomo ze jak sie nie ma kasy, to sie nie kupuje drogich rzaczy

ja nigdy w zyciu nie napisalm, ani nie powiedzialm ze jakies rzeczy tanie z przeceny czy z allegro sa kiepskie

ale widze ze jak ktos kupi cos drozszego to od razu jest komentarz w typie "o matko jakie drogie, a co to ze zlota" i tym podobne, tak jakbym byla frajerka ze kupuje cos drozszego jakbym mogla kupic tanie

mi sie takie podejscie nie podoba i tyle

sa_raaa, zajebisty wozeczek!!! naprawde!
ja juz sie przekonalam, ze samemu trzeba sie przekonac ;-)
bo np o coneco tyle opinii, ile uzytkowniczek
kate ma i sobie chwali, moja kolezanka tez i super zadowolona, a z kolei agaton i jedna babka, co sie z nia zgadalam w przychodni - nie
ja sie tam nie bede opiniami sugerowac
sugerowalam sie przy volancie i co? dupa na maksa
chcialam kupic quinny, posluchalam sie zlych opinii i do dzis pluje w brode
britaxa kupilam mimo zlych opinii i jestem zachwycona (mimo tego wielkiego minusa za nierozkladanie)

ale z tymi podwojnymi tez mam zagwostke.. ja rzadko w sumie spaceruje, wiec nie chcialabym wydac miliona na to
ten jest tani i duzo funkcji, to fajosko
no ale nie wiem, czy mi sie w ogole podwojny przyda.. na wakacje to pewnie znowu na domek na miesiac minimum z bahoros pojade, pewnie zabiore volanta (bo gondola) i britaxa dla Filiosa, jakbym gdzies dalej popylala, ale zawsze u mnie duzo osob chetnych do pomocy przy pchaniu wozka ;-)
i mam zamiar zainwestowac w chuste tym razem (typu sling)

ale po wakacjach, jak bede miala niby gdzies z dwojka wyjsc??? sama??? z deka szoken w trampkach i tak, bo ja na takiej gorze mieszkam, ze zanim ten wozek bym z dwojka wepchnela, D zdazylby wrocic :-p

dita tylko sei na mnie nie wsciekaj, bo znow bedzie afera

wyrazilam swoje zdanie, a ze dopiero teraz?

dopiero wrocilam z pracy

ilov u:-)

reklama
lucky, swego czasu (poczatek zimy) byly cudne, cudne rzeczy dla dziewczynek w tesco
w bardzo dobrym gatunku
marzylam o nich ;-) teraz sa przeceny, moze sprobuj?

Do góry