reklama
http://www.ikea.com/ms/pl_PL/virtual_catalogue/online_catalogues.html jak ktoś by chciał zobaczyć katol on-line
Miłka łózio ładniutkie u mnie jednak tylko ciemne drewno wchodzi w gre
Łózio które znalazła ..aenye było by idealne ale pewnie zanim się zdecyduje to już go nie bedzie
Miłka łózio ładniutkie u mnie jednak tylko ciemne drewno wchodzi w gre
Łózio które znalazła ..aenye było by idealne ale pewnie zanim się zdecyduje to już go nie bedzie
*Miłka* pisze:No ja właśnie dziś otrzymałam nowy katalog IKEA i mam już łóżeczko, takie bialutkie-słodziutkie jakby co to jest na stronie 273 :laugh:
PIIIĘKNE ;D ;D ;D
..aenye
Mama grudniowa'06
no u mnie tez tylko ciemne drewno. chociaz mi najbardziej dla dzidzi podobaja sie biale mebelki (takie lozeczko + szafka + poleczki z ikei np). no ale moj sie zdenerwowal, mowi, ze biale paskudne grrrrr z tymi facetami!
ale spoko, mi sie wydaje, ze te lozeczka sa w stalej sprzedazy, sa_raa - maja sklep w blue city w wawie, to chyba zawsze moga sciagnac, no nie? zreszta ja bede w tej sprawie do nich dzwonic, bo chce sie upewnic, zebym potem nie zostala z reka w nocniku. ale kupic lozio tak szybko to tez chyba lekka przesada...
sugar, zajefajne slowo wymyslilas ZWYKLAKI! moj typ ;-) no wlansie najgorsze jest to, ze te "zwyklaki" sa wszedzie takie same "zwykle"... nawet w hmie! a co do hm'a - moim zdaniem lepsiejszy jest cubus, hm ma fajne ciuszki, ale w wiekszosci dla maluszkow niewygodne komplety - bluzy, spodenki itp, nie maja prawie wcale jednoczesciowych komplecikow... a wiem, ze dzidzie sie troche mecza, szczegolnie takie tycie! no i cubus ma co prawda niewiele, ale jednak troche nizsze ceny i jakis wiekszy wybor mi sie wydaje!
ale spoko, mi sie wydaje, ze te lozeczka sa w stalej sprzedazy, sa_raa - maja sklep w blue city w wawie, to chyba zawsze moga sciagnac, no nie? zreszta ja bede w tej sprawie do nich dzwonic, bo chce sie upewnic, zebym potem nie zostala z reka w nocniku. ale kupic lozio tak szybko to tez chyba lekka przesada...
sugar, zajefajne slowo wymyslilas ZWYKLAKI! moj typ ;-) no wlansie najgorsze jest to, ze te "zwyklaki" sa wszedzie takie same "zwykle"... nawet w hmie! a co do hm'a - moim zdaniem lepsiejszy jest cubus, hm ma fajne ciuszki, ale w wiekszosci dla maluszkow niewygodne komplety - bluzy, spodenki itp, nie maja prawie wcale jednoczesciowych komplecikow... a wiem, ze dzidzie sie troche mecza, szczegolnie takie tycie! no i cubus ma co prawda niewiele, ale jednak troche nizsze ceny i jakis wiekszy wybor mi sie wydaje!
..aenye to jak będziesz coś wiedziała na temat tego Uzia to ja czekam na wieści Moja teściowa mówi, że mam sobie wybrać a ona mi zamówi i dla niej najlepiej, żeby to było już...Ale mi się wydaje za wcześnie jeszcze na łóżeczka wózki itp. Chociaż uzio zawsze może stać złożone no nie?
sugarspunsister
matka polka superstar
w takim razie obczaje cubus tez
jesuuu ale to dziecko mnie dzisiaj meczy
chyba jakies dzikie pogo odstawia w moim wnetrzu
a co do lozeczek z ikei to patrzcie na rozmiar bo oni maja jakies swoje standardy i sa chyba troche mniejsze
moja kuzynka kupila w ikei swojemu synkowi i jest troche male juz
jesuuu ale to dziecko mnie dzisiaj meczy
chyba jakies dzikie pogo odstawia w moim wnetrzu
a co do lozeczek z ikei to patrzcie na rozmiar bo oni maja jakies swoje standardy i sa chyba troche mniejsze
moja kuzynka kupila w ikei swojemu synkowi i jest troche male juz
reklama