reklama
http://www.ikea.com/ms/pl_PL/virtual_catalogue/online_catalogues.html jak ktoś by chciał zobaczyć katol on-line 
Miłka łózio ładniutkie u mnie jednak tylko ciemne drewno wchodzi w gre
Łózio które znalazła ..aenye było by idealne
ale pewnie zanim się zdecyduje to już go nie bedzie 
Miłka łózio ładniutkie u mnie jednak tylko ciemne drewno wchodzi w gre
Łózio które znalazła ..aenye było by idealne
*Miłka* pisze:No ja właśnie dziś otrzymałam nowy katalog IKEA i mam już łóżeczko, takie bialutkie-słodziutkie jakby co to jest na stronie 273 :laugh:
PIIIĘKNE ;D ;D ;D
..aenye
Mama grudniowa'06
no u mnie tez tylko ciemne drewno. chociaz mi najbardziej dla dzidzi podobaja sie biale mebelki (takie lozeczko + szafka + poleczki z ikei np). no ale moj sie zdenerwowal, mowi, ze biale paskudne
grrrrr z tymi facetami!
ale spoko, mi sie wydaje, ze te lozeczka sa w stalej sprzedazy, sa_raa - maja sklep w blue city w wawie, to chyba zawsze moga sciagnac, no nie? zreszta ja bede w tej sprawie do nich dzwonic, bo chce sie upewnic, zebym potem nie zostala z reka w nocniku. ale kupic lozio tak szybko to tez chyba lekka przesada...
sugar, zajefajne slowo wymyslilas
ZWYKLAKI! moj typ ;-) no wlansie najgorsze jest to, ze te "zwyklaki" sa wszedzie takie same "zwykle"...
nawet w hmie! a co do hm'a - moim zdaniem lepsiejszy jest cubus, hm ma fajne ciuszki, ale w wiekszosci dla maluszkow niewygodne komplety - bluzy, spodenki itp, nie maja prawie wcale jednoczesciowych komplecikow... a wiem, ze dzidzie sie troche mecza, szczegolnie takie tycie! no i cubus ma co prawda niewiele, ale jednak troche nizsze ceny
i jakis wiekszy wybor mi sie wydaje!
ale spoko, mi sie wydaje, ze te lozeczka sa w stalej sprzedazy, sa_raa - maja sklep w blue city w wawie, to chyba zawsze moga sciagnac, no nie? zreszta ja bede w tej sprawie do nich dzwonic, bo chce sie upewnic, zebym potem nie zostala z reka w nocniku. ale kupic lozio tak szybko to tez chyba lekka przesada...
sugar, zajefajne slowo wymyslilas
..aenye to jak będziesz coś wiedziała na temat tego Uzia to ja czekam na wieści
Moja teściowa mówi, że mam sobie wybrać a ona mi zamówi i dla niej najlepiej, żeby to było już...Ale mi się wydaje za wcześnie jeszcze na łóżeczka wózki itp. Chociaż uzio zawsze może stać złożone no nie?
sugarspunsister
matka polka superstar
w takim razie obczaje cubus tez 
jesuuu ale to dziecko mnie dzisiaj meczy
chyba jakies dzikie pogo odstawia w moim wnetrzu
a co do lozeczek z ikei to patrzcie na rozmiar bo oni maja jakies swoje standardy i sa chyba troche mniejsze
moja kuzynka kupila w ikei swojemu synkowi i jest troche male juz
jesuuu ale to dziecko mnie dzisiaj meczy
chyba jakies dzikie pogo odstawia w moim wnetrzu
a co do lozeczek z ikei to patrzcie na rozmiar bo oni maja jakies swoje standardy i sa chyba troche mniejsze
moja kuzynka kupila w ikei swojemu synkowi i jest troche male juz
reklama