reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

No ja właśnie dziś otrzymałam nowy katalog IKEA i mam już łóżeczko, takie bialutkie-słodziutkie jakby co to jest na stronie 273 :laugh:

reklama
no u mnie tez tylko ciemne drewno. chociaz mi najbardziej dla dzidzi podobaja sie biale mebelki (takie lozeczko + szafka + poleczki z ikei np). no ale moj sie zdenerwowal, mowi, ze biale paskudne :p grrrrr z tymi facetami!

ale spoko, mi sie wydaje, ze te lozeczka sa w stalej sprzedazy, sa_raa - maja sklep w blue city w wawie, to chyba zawsze moga sciagnac, no nie? zreszta ja bede w tej sprawie do nich dzwonic, bo chce sie upewnic, zebym potem nie zostala z reka w nocniku. ale kupic lozio tak szybko to tez chyba lekka przesada... :)

sugar, zajefajne slowo wymyslilas ;) ZWYKLAKI! moj typ ;-) no wlansie najgorsze jest to, ze te "zwyklaki" sa wszedzie takie same "zwykle"... :( nawet w hmie! a co do hm'a - moim zdaniem lepsiejszy jest cubus, hm ma fajne ciuszki, ale w wiekszosci dla maluszkow niewygodne komplety - bluzy, spodenki itp, nie maja prawie wcale jednoczesciowych komplecikow... a wiem, ze dzidzie sie troche mecza, szczegolnie takie tycie! no i cubus ma co prawda niewiele, ale jednak troche nizsze ceny :) i jakis wiekszy wybor mi sie wydaje!

..aenye to jak będziesz coś wiedziała na temat tego Uzia to ja czekam na wieści :D Moja teściowa mówi, że mam sobie wybrać a ona mi zamówi i dla niej najlepiej, żeby to było już...Ale mi się wydaje za wcześnie jeszcze na łóżeczka wózki itp. Chociaż uzio zawsze może stać złożone no nie?

w takim razie obczaje cubus tez :)
jesuuu ale to dziecko mnie dzisiaj meczy
chyba jakies dzikie pogo odstawia w moim wnetrzu

a co do lozeczek z ikei to patrzcie na rozmiar bo oni maja jakies swoje standardy i sa chyba troche mniejsze
moja kuzynka kupila w ikei swojemu synkowi i jest troche male juz

Dziewczyny ale mi głupio a ja jeszcze nic nie mam nawet upatrzonego , nie mam czasu boje sie że pójde rodzić i nic nie bedzie przygotowane . musze sie wziąźć za zakupy tylko czasu nie ma :( :(

Ja mam z drewexa sosnowe po Liluchu najprostsze, a teraz odnowie je białą bejcą i będzie wyglądać bosko! Wybielona sosna a jednak sosna ;)

reklama
Rozmiar z IKEA jest o 3 cm mniejszy, więc spoko ;) natomiast mam ciemne meble w dużym i kurzą się jak cholera generalnie nigdy więcej ciemnych mebli 8)

Do góry