reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
ha, wszystko sie kurzy... mnie wnerwia kurz i na jasnym ;-) nie zebym maniakalnie sprzatala, ale nienawidze, jak siegam po cos na polke, dotykac tego kurzyska ;-) zaraz ide po swiffera do kuchni i po sprawie ;-)

a co do tego lozeczka, Milka, radze je obejrzec, to byl moj pierwszy typ, bo slodziutkie jak nie wiem, ale naprawde jest male - w ogole strasznie niskie jakies... i ma tylko dwie regulacje wysokosci. musisz zobaczyc, czy ci odpowiada, mi sie wydaje, ze jest jakies przymale ;-)

sa_raa - haha, widze, ze tesciowki rzadza ;-) moja tesciowa tez sie dopytuje, ale mowi, ze jeszcze miesiac mozemy poczekac ;-)

U mnie też teście na zmianę dopytują, kiedy u nich będzie w końcu łózio :D (mamy dla nich zamówić jedno, jakbyśmy przyjeżdżali do nich, żeby bobas miał gdzie spać) ;D słodkie to takie...

hehe...teściowa u teściowej to już główka nieźle pracuje :D powiedziała, że mam łózio i pościel wybrać ;D mi w to graj oszczędze troszku :D a moi rodzice wózio będą koupowali :D a więc pasuje ja nie wiem :D

Co do łóżeczka to zastanawiam się jeszcze nad kupnem tego turystycznego do rodziców bo napewno będę tam jeżdziła a ponieważ mieszkają w bloku za dużo miejsca nie ma a takie turystyczne to mig i złożone drugi mig i stoi w szafie :D

Byłam dzisiaj na zakupkach i kupiłam sobie 2 pary polarkowych spodenek jedne czarne a drugie beżowe każde za całe 20 zł i do tego kapciuchy ciepłe po domu :D za całe 6 zł :D żeby tak wszystko dało się w takich cenach kupować ;)

sa_raa - no u mnie podobnie, rodzice moi wozio i pierdolki, a tesciowie lozeczko i posciel ;) co do lozka turystycznego, jest ekstra, ja sie nawet nad takim do siebie do domu zastanawialam, bo przyajciolka moja je miala i byla superzadowolona :) takze polecam, choc osobiscie zdecydowalam, ze u nas sie nada bardziej zwykle lozeczko, a pozniej kojec :)

Polecam mieć łóżeczko turystyczne! Niesamowita wygoda i swoboda bycia z dzidziem wszędzie! I faktycznie 3 stopnie regulacji wysokości łóżeczka dla mnie było bardzo istotne. I standartowe wymiary... Pasuje wtedy wszystko ;)

dokładnie mi najbardziej ten sam ale z wszystkim dodatkami jak już bym miała brać to musi być wibra, światełko, melodyjki, moskitiera, daszek, przewijak i ta półeczka z boku na kosmetyki :D

reklama
Rany bossssssskie!!!!! ::) Ceny z kosmosu!!! ::) Ale łóżka fantastyczne!!! Tomuś powiedział, że podobne wykombinuje dla Luckiego ;D WłASNORĘCZNIE!!!!! ;D ;D ;D

Do góry