reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Sugar świetne ubranka dla dzidzia i spodnie dla mamusi też!

..aenye łóżeczko przepiękne!!!!!! :D Właśnie to z Kubusiem, ale cena :(, ale jak babcia kupi, to ok. ;) :)
Roni21 najlepszy na szpitalny początek jest 56 rozm, ale maluszki rosną strasznie szybko i 62 jest jak najbardziej dobrym rozmiarem na domowy początek :) (Liluś najdłużej ze wszystkich ubrań nosił rozm 74 i 86 ;))

Agaciulka28 ten wózek to jeden z moich faworytów! Czemu Ci juz nie pasuje? Co w nim nie tak???

A to moj Liluś jak miał 3 miesiące w foteliku, gotowy do wyjścia ;)

Sugar, ubranka super :) Uwielbiam takie małe oglądać :)

u mnie właśnie wczoraj była mama, oglądać co juz mamy z ubranek (trochę mamy z allegro, a trochę z "darów") i nie mogła napatrzeć się na 56 twierdząc, że to chyba musi być z jakiejś lalki ;D
A ja, choroba, 3 kg jak się urodziłam, to dla mnie pewnie 56 było za duże, a już mama zapomniała hihi :laugh:

Dziewczyny, z tego, co pamiętam, to rozmiar 56 to tylko właściwie na wyjście ze szpitala się kupuje, bo potem jeszcze z tydzień, dwa i już za małe się robi. Także Ja swojej Alusi kupowałam tylko po jednej zmianie łaszków ( 2 x śpiochy, 2x kaftanik, 2x bluzeczka....i tyle.) Potem wszystko na 62 i wyżej.

wszystko zalezy od tego, jaki duzy dzidzius bedzie :) mojej kumpelii urodzila sie coreczka 54 cm - teraz ma 4 tygodnie i nadal chodzi w 56, bo 62 jeszcze za duze. a tak wogole to rozmiar rozmiarowi nierowny - mam 3 pary spiochow na 56 i kazde sa innej dlugosci ::)

no z tymi rozmiarówkami tak właśnie jest. Co firma to rózni się w centach wymiar :D ja tam zrobie chyba jak Dita kupie tylko zmiane ewnetualnie po 3 rzeczy gdyby nie wyschły albo coś a takto 62 zresztą jak coś to można dokupić :D

reklama
Do góry