reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Sugar świetne ubranka dla dzidzia i spodnie dla mamusi też!

..aenye łóżeczko przepiękne!!!!!! :D Właśnie to z Kubusiem, ale cena :(, ale jak babcia kupi, to ok. ;) :)
Roni21 najlepszy na szpitalny początek jest 56 rozm, ale maluszki rosną strasznie szybko i 62 jest jak najbardziej dobrym rozmiarem na domowy początek :) (Liluś najdłużej ze wszystkich ubrań nosił rozm 74 i 86 ;))

Agaciulka28 ten wózek to jeden z moich faworytów! Czemu Ci juz nie pasuje? Co w nim nie tak???

A to moj Liluś jak miał 3 miesiące w foteliku, gotowy do wyjścia ;)

Sugar, ubranka super :) Uwielbiam takie małe oglądać :)

u mnie właśnie wczoraj była mama, oglądać co juz mamy z ubranek (trochę mamy z allegro, a trochę z "darów") i nie mogła napatrzeć się na 56 twierdząc, że to chyba musi być z jakiejś lalki ;D
A ja, choroba, 3 kg jak się urodziłam, to dla mnie pewnie 56 było za duże, a już mama zapomniała hihi :laugh:

Dziewczyny, z tego, co pamiętam, to rozmiar 56 to tylko właściwie na wyjście ze szpitala się kupuje, bo potem jeszcze z tydzień, dwa i już za małe się robi. Także Ja swojej Alusi kupowałam tylko po jednej zmianie łaszków ( 2 x śpiochy, 2x kaftanik, 2x bluzeczka....i tyle.) Potem wszystko na 62 i wyżej.

wszystko zalezy od tego, jaki duzy dzidzius bedzie :) mojej kumpelii urodzila sie coreczka 54 cm - teraz ma 4 tygodnie i nadal chodzi w 56, bo 62 jeszcze za duze. a tak wogole to rozmiar rozmiarowi nierowny - mam 3 pary spiochow na 56 i kazde sa innej dlugosci ::)

no z tymi rozmiarówkami tak właśnie jest. Co firma to rózni się w centach wymiar :D ja tam zrobie chyba jak Dita kupie tylko zmiane ewnetualnie po 3 rzeczy gdyby nie wyschły albo coś a takto 62 zresztą jak coś to można dokupić :D

reklama
Do góry