reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Strasznie mi się podobają te łóżeczka turystyczne Graco, śliczne są, sa_raa! No i niesamowity komfort, bo złożysz i możesz schować wszędzie. A są stabilne, bo moja kuzynka miała jakieś używane po 2 dzieciach i mówi, że wcale nie czuło się zużycia i było bardzo stabilne.

Łóżko-samochód mnie rozwaliło ;) najbardziej ceną ;P

Miłka są też inne kolory innych firm i za połowe kasy często :D Zresztą ja Synusia będę miała w więc dylematu nie ma :p

Kasia_z skoro mówisz, że są stabilne to jeszcze pomyśle ::)

i ja tez wtedy ;-)

lozko samochod juz widzialam ostatnio na allegro, mega zajefajne!!!

kojce tez super, bardzo ladny kolorek (mowie o tym bezowo-czarnym) :)

wlasnie dzwonil moj maz, bardzo przejety, bo kupil Jasiowi koszulke polo i grzechotke ;) jak przyjedzie to sie pochwale :D chcial jeszcze kupic jakis komplet, bluza, kurtka, bodziak, koszulka, spodenki, buciki i czapeczka za 80 zl, ale biedny nie wiedzial czy to tanio czy drogo hehe

reklama
Do góry