reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

cena, wyobrazcie sobie, 1050!
a w tym sklepie nawet 999!

oto link: http://sklep.urwis.com.pl/product_info.php?cPath=21_22&products_id=2856

niestety, nie widze tam tego brazowego wozeczka, ale jeszcze poszukam :)

jejku, musze wam powiedziec, ze sie w nim zakochalam!

powiedzcie, po przeczytaniu opisu, czy fajny ten wozeczek?... nie znam sie, nie wiem, na co powinnam patrzec, przy wyborze... no tutaj tak zachwalaja, ze az im wierze, ze kupuje 8cud swiata :)

ale widze, ze nie ma takiego nowoczesnego, aluminiowego stelaza... nie wiem tez, czy ma wypinane kola... ale waga tez mi sie widzi - 15-16kg. czyli tyle, ile mutsy!

czekam na opinie :)

reklama
wozek sliczny i tylko tyle moge powiedziec bo sie nie znam :)
dopiero wkraczam w temat wozkow ;D

wpadl mi oko mutsy ale chyba ceny sa troche wysokie? zna ktos moze stronke producenta? wiecie cos o tych wozkach?

kicia80 - bardzo ladny wozeczek, naprawde! sliczny wrecz i elegancja francja... no ale to tylko gondolka... do tego spacerowka ok.700zl chyba stoi minimum... troche to jednak wyjdzie... bo mutsy w sklepie 2300 gondola+spacerowka... chyba ze to cena za oba?

generalnie, gdybym chciala wydac duzo na wozek, kupowalabym mutsy 3 urban rider na pewno! bo chyba jest najlepsy :) ale chyba zrezygnuje z tego luksusu :) ta marita ma prawie te same wymiary, wage... no i ma duza kratke na zakupy, dla mnie to wazne... ale dopiero zaczynam poszukiwania :)

luckymama - no cena powala jak na spacerowke! :) :) :) mutsy i quinny ok. 700-800zl stoja!

Aenye.. opis opisem ale napiszę co wg mnie trzeba sprawdzić łapą :)
jak się prowadzi :)) (mojej mamy teoria, bo mówi, że moja kuzynka miała wózek koszmarek, co jechał gdzie chciał)
czy budka przy składaniu nie strzela
czy nie jest ciężki i jak wygląda ten stelaż (twój ze stelażem waży tyle ile wózki ze stelażem aluminiowym, może jednak jest aluminiowy?)
regulacja oparcia - czy przypadkiem pierwszy stopień regulacji to nie jest siedzenie pionowo (tak było w starych bartatinach), wtedy i tak poduszki musisz podkładać :)
Czy zmieści się do samochodu - to chyba trzeba sprawdzić ręcznie, bo w każdym sklepie po złożeniu są inne wymiary podane - jakoś zauważyłam tak
W jakim zakresie reguluje się ta rączka do wzrostu - czy dla ciebie będzie ok?
czy głębokość siedzenia spacerówki nie jest za mała (standardowo jest ok 35 cm, tu 25cm)
Jak wygląda tkanina wewnątrz wózka
Jak wygląda składanie stelaża, czy nie da się przypadkowo złożyć?
Czy nie przeszkadza ci brak miedzynogowego paska w spacerowce (jak nie zapniesz dziecka w pasy to wyleci)
Sprawdziłabym tą kołyszącą się gondolę, czy nie jest chybotliwa i czy się coś nie rozpadnie :)

Ogolnie bardzo fajne w tym wózku, że ma dużą gondolę (większą niż standard nawet), na zimę jest to ekstra, ta możliwość kołysania też wydaje się być strasznie fajna

kasia_z nic dodac nic ujac, wlasciwie wszystko napisalas na co trzeba zwrocic uwage, generalnie wozek trzeba zobaczyc na zywo, ja jeszcze bym sparwadzila czy latwo sie reguluje rozlozenie oparcia w spacerowce, bo jak dzieck spi a ty masz sie silowac z oparciem to makabra

podoba mi sie ten wozek aenye i ma latwy dostep do kosza na zakupy, u mnie ciezko cos wcisnac, a jakies wieksze zakupy w ogole nie wchodza w gre

reklama
Do góry