reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Warto pytac tez o wymiary gondoli, czy jest mozliosc wpiecia fotelika w stelaz i bardzo wazne jak wyglada kwestia reklamacji!!
Czy na okres reklamacji dostaniemy wozek zastepczy itp
Czy na okres reklamacji dostaniemy wozek zastepczy itp
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
No i dlatego warto popytac o to wczesniej.. ja wczoraj ogladalam wozeczki i spodobal mi sie firmy Roan Kortina i Marita.. a moja kolezanaka wybrala dla siebei taki http://www.2o2.pl/index.php?d=produkt&id=68 jak dla mnie jest zdecydowanie zbyt masywyny
Wiadomości czerpię trochę od mam, które już walczyły z wózeczkami (w pracy się dużo zawsze znajdzie i u mnie i u mężusia), a trochę co mi przyjdzie głowy. A te wymiary to ja bym zmierzyła sama centymetrem, bo jak się weźmie strony producenta i sklepów internetowych, to są, a wszędzie trochę różne o parę cm.
Jeszcze mi się urodziło - warto w sklepie rozmontować i zmontować wózek (z gondoli, spacerówki, fotelika jak chcecie też dokupić pasujący i kółek - jak wyglądają właśnie zabezpieczenia tego wszystkiego (tu się przyda ktoś ze zmysłem konstrukcyjnym, pomoże ocenić co może odpaść )
Jeszcze z rzeczy wózkowych to fajny jest śpiworek do wózka (firmy czasem oferują jako dodatek) na zimę - moja mama mówi, że miała (mój brat jest z grudnia) i nie wyobraża sobie bez. Ona miała taki z wiązanym kapturkiem, więc normalnie ubrane dziecko (tak jak po domu) pakowała tylko do tego śpiworka i na spacer (moi szaleni rodzice łazili po 10-15 km codziennie, bo tak im pediatra kazał, niezależnie od pogody, więc bez śpiworka ciężko by było chyba przetrwać). Pewnie oferta pojawi się bliżej zimy, ale można się przy okazji wózków pytać o śpiworki i oglądać jakie są rodzaje.
Jeszcze mi się urodziło - warto w sklepie rozmontować i zmontować wózek (z gondoli, spacerówki, fotelika jak chcecie też dokupić pasujący i kółek - jak wyglądają właśnie zabezpieczenia tego wszystkiego (tu się przyda ktoś ze zmysłem konstrukcyjnym, pomoże ocenić co może odpaść )
Jeszcze z rzeczy wózkowych to fajny jest śpiworek do wózka (firmy czasem oferują jako dodatek) na zimę - moja mama mówi, że miała (mój brat jest z grudnia) i nie wyobraża sobie bez. Ona miała taki z wiązanym kapturkiem, więc normalnie ubrane dziecko (tak jak po domu) pakowała tylko do tego śpiworka i na spacer (moi szaleni rodzice łazili po 10-15 km codziennie, bo tak im pediatra kazał, niezależnie od pogody, więc bez śpiworka ciężko by było chyba przetrwać). Pewnie oferta pojawi się bliżej zimy, ale można się przy okazji wózków pytać o śpiworki i oglądać jakie są rodzaje.
reklama
Taco City Voyager strasznie ciężki, dla mnie odpada, bo będzie ciężko prowadzić - nawet nie chodzi o schody, tylko tak ogólnie się przekłada. Ma też krótką gwarancję (zwykle jest rok, a tu pół).
No, Kate_less, ty jako osoba, co już odchowała piękną córeczkę też napisz na co zwracać uwagę w wózeczkach ))
No, Kate_less, ty jako osoba, co już odchowała piękną córeczkę też napisz na co zwracać uwagę w wózeczkach ))