reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Powiedzcie mi jeszcze czy jest u Was w miastach jakis sklep z wozkami Tutka.. bo chce zamowic u nich przez internet wozek gleboki ale wolabym by ktos obejrzal go najpierw na zywo.. u mnie w miescie "teoretycznie" firma ma jeden punkt ale nie bylo w nim ani jednego wozka.. wogole na stronie Tutaka maja kilka ciekawych mebelkow z Klups'a
http://www.tutek.pl/esklep.php?show=kat&katid=1&katnazwa=w%F3zki

reklama

No, Kate_less, ty jako osoba, co już odchowała piękną córeczkę też napisz na co zwracać uwagę w wózeczkach :)))

Uuuuuu, kiedy to było??? Wówczas były dwa rodzaje wózków - drogie i bardzo drogie :D

był jeden rodzaj i wszyscy mieli taki sam... to było 9 lat temu...

Ale mąż mówi - koła, koła, koła!!! inne są na zimę, a inne na lato! inne do miasta, inne na wieś, itd... tyle wiem :D

Aha - co do wyposażenia.. każda niech odpowie sobie na pytanie... co potrzebuję? gdzie będę tego używała? i po co? i czy na pewno?

i dobierze odpowiednie wyposażenie :D

Nieistotna moja kolezanka ma Tutka i jest zadowolona ale jaki rodzaj itp to nie wiem, moge popytac tylko teraz ona chyba na urlopie, no ale jeszcze jest troche czasu do zakupow :)

Atol popytaj, wozek poogladaj :) ja mysle o Piotrusiu lub Lucku

Kate co do kolek.. duze sa na teren i dlugie wyprawy.. najlepiej dmuchane, szprychowe
male kolka sa do miasta, na proste chodniki..
zaletą dmuchanych jest to ze mozemy regulowac ich twardosc a tym samym amortyzacje
a co do amortyzacji to podstawą sa paski.. wozki na paskach amortyzuja znacznie lepiej niz wahacze

Ja planuje kupic dwa wozki wiec nie nastawiam sie na wieliofunkcyjny.. planuje kupic taniego Tutka, pouzywac go jako gleboki przez pol roku a potem dokupic jakas lzejsza spacerowke
Wszystkie mamy niezaleznie od pierwsze wozka kupuja potem spcerowke

No masz rację, bo i tak dziecko nie będzie długo "siedzało" w spacerówce po głebokim... ja miałam spacerówkę tzw. parasolkę i byliśmy z niej bardzo zadowoleni.

Ja nie potrzebuję wózka super, hiper funkcjonalnego. Ma być do jeżdżenia i basta. Tutek będzie OK!

reklama
JA mam już kilka swoich typów :) zanim kupie napewno sprawdze w sklepie co i jak :) jak wróce do domku to podeśle wam linki bo coś słaby zasieg ma tutaj internet i wolno chodzi :(

Do góry