reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

W wozku mojego chrzesniaka 3 razy klejone byly kola uhh :)
Ja juz prawie wybralam wozek i lozeczko dla siebie
jutro podrzuce wam linki

reklama
Czemu te opony wózeczkowe tak się dziurawią? Może kwestia bieżnika (a raczej braku)? Bo rzeczywiście jakoś w rowerze też mi się guma nie łapie, ani w samochodzie.. hmm
Z innej bajki, wczoraj widziałam, jak jacyś biedni turyści (po plecakach poznałam) walczyli z wózkiem trójkołowym usiłując przedostać się przez tunel pod dworcem (dwa piętra w dół, dwa w górę), wyglądało to strasznie - to przednie kółko to jakiś horror, ciągle właziło im w te schody... Niedostosowane te nasze podjazdy, oj nie ;)

tak jak pisalam trojkolowiec jest ladny ale jak nie ma duzo schodow w poblizu ;D

Nieistotna piekne lozeczko, ja a wlasciwie Hania ma zwykle najtansze z Ikei, a przez pierwsze pol roku spala w kolysce jak znajde ja na necie to wkleje link, bardzo fajnie zasypiala przy kolysaniu :)

reklama
Do góry