reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
atol kołyska super sprawa szkoda tylko, ze na tak krotko starcza :( śliczne te wasze propozycje łózeczek Miłka a to z kołyska bardzo pomysłowe :) podoba mi sie :)

ha, nie doczytalam i tez znalazlam takie lozeczko-kolyske na allegro :) mi najbardziej sie podobaja te z szuflada. nie zamierzam szalec przy wyborze lozeczka! moja szwagierka z mama zaszalaly i nabyly lozeczko "superfirmowe" jakies za ponad 1000... nie wiem, po co... mi sie praktycznie wszystkie lozeczka podobaja :)

ostatnio co prawda znalazlam przesliczna kolyske w sklepie (nie znalazlam takiej na allegro), ale tez pewnie duzo kosztuje, a nie chce przedrazac. moje lozeczko bedzie wiec proste, najlepiej w kolorze orzecha - albo biale :) z szuflada - i tyle :) :) :)

..aenye slodki wozeczek :) jak bedziesz miala jakis link do strony daj znac!
Nieistotna to samo lozeczko mi sie podoba :) tez moj typ. bedziesz kupowac przez allegro?

reklama
Wózeczek uroczy! :) Kwiatuszek jest bomba :)

Z łóżeczek to widzę, że rządzą Radki :)) Ja też kupię Radka, ale takiego prostego Radka II bez szuflady, bo w naszej kawalerce nie będzie nawet miejsca, żeby ją wysunąć. Z kołysek planuję kupić leżaczek-bujaczek, widziałam u koleżanki i strasznie mi się spodobał

Do góry