reklama
Miłka no to rzeczywiście ciężko najlepiej jakby z papieru wózie były albo z waty to by nie było problemu Ja też słyszałam, że lepiej piankowe przecież nie będziemy ciekać z pompką i łatami do dziur
Bartatina też niezła
Bartatina też niezła
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
Ja zdecydowalam sie na bartatine i to dzieki Wam)) najbardziej mi odpowiada i cenowo i wygladowo)) tylko ze mi sie bardziej podobaja kola pompowane i na takie sie zdecyduje raczej.
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
hmm...skoro tak to jeszcze to przymysle i przedyskutuje z mezem Moze rzeczywiscie nie warto sie decydowac na cos co jest niepraktyczne....
Mary-Jane
Grudniowa Mama'06
tez mysle ze nie tak latwo zlapac gume jezdze juz 6 lat samochodem ijeszcze mi sie nie zdarzylo - a na rowerze raz wiec chyba jednak sie zdecyduje na pompowane
Ja mieszkam w swoim domu wiec nie mam problemow z pietrami i windami ale jak ja sie urodzilam to moi rodzice mieszkali na 11 pietrze i czasem mama mnie targala z wozkiem jak sie winda zepsula...to dopiero jest masakra....
Ja mieszkam w swoim domu wiec nie mam problemow z pietrami i windami ale jak ja sie urodzilam to moi rodzice mieszkali na 11 pietrze i czasem mama mnie targala z wozkiem jak sie winda zepsula...to dopiero jest masakra....
reklama