reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Wygląda fajnie, tylko sprawdź na żywo jak się prowadzi (najlepiej wsadzić 10kg i odnaleźć schody w sklepie :D ) Rzeczywiście ma dużo dodatków, które i tak trzeba kupić i jest fajnie tani :)

jeżeli chodzi o zawieszenie na paskach to ja polecam TAKO city voyager strasznie wygodnie się prowdzi no i jest na paskach tzn. są rózne typy zawieszenia min. na paskach. Znajoma ma taki i jest poprostu rewelacja :D jednynym mankamentem jest waga :( bo do najlżejszych to on nie należy, no ale nie wynaleźli jeszcze idealnego pod karzdym względem wózka :)

Dziewczyna na innym wątku poleca bardzo ten wózek www.bugaboo.com i mówi nawet, że te małe kółka z przodu nie są problemem i że wózia się wygodnie prowadzi. Jako ciekawostke wklejam link ale po 1 cena powala (ok.1000 Euro !!!) po drugie mi osobiście wizualnie się nie podoba ale funkcojalny to on jest :)

reklama
No ja patrzyłam na Bartatinę i jest kolosalna różnica w prowadzeniu na paskach i wahaczach :) W wózkach na wahaczach u koleżanki (Mutsy) to dzidzi tak strasznie skacze główka na wybojach :\ Chociaż nie wyglądała na nieszczęśliwą...
Myślałam o Bartatinie, bo jest lżejszy (14kg z gondola; znalazłam że TAKO 21kg (??? jakoś strasznie dużo)) i dodatkowo zamierzam go odchudzić przez piankowe koła zamiast pompowanych (zaprzyjaźnione mamy mówią, że prowadzi się tak samo, a zawsze mniej kg.. no i nie dziurawią się dętki)

Do góry