reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki ciążowe

reklama
super zabawa jest z ubrankami ciążowymi:) nigdy nie spędzałam nad tym aż tyle czasu.
ja zamówiłam taką spódniczkę:
Spódniczka ciążowa w Mama Dama
obawiam się tylko, czy jak urośnie mi brzuch, to nie będzie wyglądała źle na biodrach?
co prawda mam rozmiar 36 ale wiadomo że wszystko może się zmienić, nie chciałabym aby kiecka podniosła mi się od brodę:)

joannasza super ta spodniczka. Ja tez mam kilka takich (tylko bez gumki) i je lubie, tez mam rozmiar 36 a te spodniczki sa straszne biodrówki wiec mysle ze beda ok

myszka masz bez gumki takie ciążowe spódniczki? to jak one się trzymają? dla mnie to nadal jakiś magic, jak te "doły" się utrzymują na brzuchach:)

nie:) nie ciazowe tylko zwykle, ja mam tak ze nie lubie miec opietego brzucha i wszystko w czym chodze musi byc pod brzuch, tzn spodniczki biodrowki, legginsy, spodnie wiec bedzie krucho jak w biodrach zbyt przytyje i trzeba bedzie rozejrzec sie za czyms z gumka:)

jak pod brzuszek to rozumiem, że dłuższa bluzka? fajny pomysł, tylko jak wyskoczy mi bęben to czy taka bluzka zakryje go całkiem? bo ja taka raczej wiesz, zakrywająca się jestem:)

Nie no jasne ze bluzka, zawsze znajdziesz jakas fajna, nie mowie o takich jakichs kopertowych na sznurek bo takich nie zdzierze:) to znaczy ladne jest to co sie komu podoba ale ja osobiscie wole do tej spodniczki jakis t-shirt obcisly, dluzszy niz normalnie i japonki albo trampki, ja z tych co preferuja styl sportowy:) Co do brzucha to nie lubie swojego pokazywac, nie mam kompleksow czy cos ale mam troche wlochaty i tzw sciezke milosci he he a jak sie ubierasz w obcisle rzeczy to pozniej bedzie widac Ci tylko brzuszek a w tunikach i jakichs bluzkach workowatych wyglada sie na 2 razy wieksza niz sie jest (oczywiscie w ciazy) to jest moje zdanie:)

reklama
Ja wlasnie chodze szczesliwa bo zakupilam sobie jeansy ciazowe z Next'a (mieszkam za granica). W przeliczeniu na PL to jakies 130 zl - a sa super - wlasnie je doreczyli i pasuja idealnie. Maja tez wygodny bawelniany sciagacz na brzuszek i to co najwazniejsze dla mnie - sa dlugie (Next ma swoje wersje Tall i X-Long takze dla ubran ciazowych!) :) Wysylaja tez do Polski, wiec moze sie komus przyda? Buy Fashion, Children’s Clothing and More | Next Direct: Poland

Do góry