reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

Ja chodzę praktycznie w dresach. Jest mi najwygodniej, mam już 4 pary. Od siostry jeszcze dostałam dzinsy i spodnie materiałowe, takie letnie ;-)

reklama
jejku a ja jezcze zadnych spodni ciazowych (oprocz w pracy>) nie mam...musze w tym tygodniu jak bede miala wolne wybrac sie na male zakupki...

Polecam bardzo wygodne jeansy biodrówki rurki H&M MAMA-mają super bawełniany pas ,który "rośnie" razem z brzuszkiem i dodatkowo ściaganą gumkę z guziczkami do regulacji w bioderkach .Kupiłam na poczatku lutego w H&M i sa rewelacyjne.Koszt :około 140-150zł.

właśnie wróciłam z H&M z nieplanowanymi zakupami:-)

znalazłam na wysprzedaży tuniko-koszule nie za wielką i nie za szeroką chyba nawet nie jest dla cięzarnych ale jak przymierzyłam to byłam zachwycona że tak ładnie podkreśla brzusio i nie wygląda jak wór, kolor jasny niebieski i wzorek w białe drobne kwiatki i do tego wzięłam okulary p/słoneczne hihi
a i jeszcze mierzyłam leginsy ciążowe chciałam zobaczyć jak wyglądam i jest ok więc zamówię na all bo korzystniej cenowo:)

Super Cokies :-)
Ja już ewidentnie potrzebuję jakieś spodnie ciążowe (nie legginsy). Czy macie jakieś spodnie z all które fajnie leżą i są w miarę niedrogie? bo co innego oglądać na stronce,a co innego gdy się ma je na ciele. Jeśli macie coś ciekawego to wrzucajcie linki proszę!

taycia-ja kupiłam na all dwie pary spodni i nie bardzo jestem zadowolona, a wcześniej kupiłam w C&A spodnie ciążowe JESSICA
coś w rodzaju rurek czarne elastyczne nawet eleganckie (zależy co do tego się włoży) i w nich prawie codziennie moge chodzić jestem bardzo zadowolona
musisz wziąść pod uwage czy chcesz na codzień, bardziej sportowe czy bardziej elaganckie, a wtedy szukaj tego co potrzebujesz

reklama
Cokies - ja bym chciała jeansy ,żadne rurki tylko proste jeansy żebym mogła komfortowo biegać w nich po mieście :-) tutaj szukałam,ale większość spodni jest za krótka ,a super wysoka też nie jestem (168cm). Egh...ciężko :/

Do góry