reklama
LANA
Fanka BB :)
Polecam bardzo wygodne jeansy biodrówki rurki H&M MAMA-mają super bawełniany pas ,który "rośnie" razem z brzuszkiem i dodatkowo ściaganą gumkę z guziczkami do regulacji w bioderkach .Kupiłam na poczatku lutego w H&M i sa rewelacyjne.Koszt koło 140-150zł.
cokies
właśnie wróciłam z H&M z nieplanowanymi zakupami:-)
znalazłam na wysprzedaży tuniko-koszule nie za wielką i nie za szeroką chyba nawet nie jest dla cięzarnych ale jak przymierzyłam to byłam zachwycona że tak ładnie podkreśla brzusio i nie wygląda jak wór, kolor jasny niebieski i wzorek w białe drobne kwiatki i do tego wzięłam okulary p/słoneczne hihi
a i jeszcze mierzyłam leginsy ciążowe chciałam zobaczyć jak wyglądam i jest ok więc zamówię na all bo korzystniej cenowo
znalazłam na wysprzedaży tuniko-koszule nie za wielką i nie za szeroką chyba nawet nie jest dla cięzarnych ale jak przymierzyłam to byłam zachwycona że tak ładnie podkreśla brzusio i nie wygląda jak wór, kolor jasny niebieski i wzorek w białe drobne kwiatki i do tego wzięłam okulary p/słoneczne hihi
a i jeszcze mierzyłam leginsy ciążowe chciałam zobaczyć jak wyglądam i jest ok więc zamówię na all bo korzystniej cenowo
T
taycia
Gość
Super Cokies :-)
Ja już ewidentnie potrzebuję jakieś spodnie ciążowe (nie legginsy). Czy macie jakieś spodnie z all które fajnie leżą i są w miarę niedrogie? bo co innego oglądać na stronce,a co innego gdy się ma je na ciele. Jeśli macie coś ciekawego to wrzucajcie linki proszę!
Ja już ewidentnie potrzebuję jakieś spodnie ciążowe (nie legginsy). Czy macie jakieś spodnie z all które fajnie leżą i są w miarę niedrogie? bo co innego oglądać na stronce,a co innego gdy się ma je na ciele. Jeśli macie coś ciekawego to wrzucajcie linki proszę!
madziunia8
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie sierpnióweczki:-) jeżeli któraś z was byłaby zainteresowana ciuszkami ciążowymi w bardzo dobrym stanie serdecznie zapraszam na moje aukcje
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam serdecznie sierpniowo-wrześniowa mama 2010
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam serdecznie sierpniowo-wrześniowa mama 2010
cokies
taycia-ja kupiłam na all dwie pary spodni i nie bardzo jestem zadowolona, a wcześniej kupiłam w C&A spodnie ciążowe JESSICA
coś w rodzaju rurek czarne elastyczne nawet eleganckie (zależy co do tego się włoży) i w nich prawie codziennie moge chodzić jestem bardzo zadowolona
musisz wziąść pod uwage czy chcesz na codzień, bardziej sportowe czy bardziej elaganckie, a wtedy szukaj tego co potrzebujesz
coś w rodzaju rurek czarne elastyczne nawet eleganckie (zależy co do tego się włoży) i w nich prawie codziennie moge chodzić jestem bardzo zadowolona
musisz wziąść pod uwage czy chcesz na codzień, bardziej sportowe czy bardziej elaganckie, a wtedy szukaj tego co potrzebujesz
reklama
T
taycia
Gość
Cokies - ja bym chciała jeansy ,żadne rurki tylko proste jeansy żebym mogła komfortowo biegać w nich po mieście :-) tutaj szukałam,ale większość spodni jest za krótka ,a super wysoka też nie jestem (168cm). Egh...ciężko :/