reklama
ja tez kupuje na allegro uzywane spodenko z h&m..jednak w moim przypadku sprawdzenie rozmiaru w sklpie nie wiele by dało.Rozmair rozmiarowi nie rowny nawet w tym samym sklepie-chyba ze dokladnie ten sam model U mnie sprawdza sie sprawdzanie wymiarów spodni..głównie biodra i uda
T
taycia
Gość
Dzięki Maggie - przeszukałam całe allegro i licytuję jedne spodnie ... moim problemem są długie nogi (jak to określił mój Mąż) :-) i nie mogę znaleźć odpowiedniej długości... no nic..może się uda :-) będę obserwować all,bo czasami można wyrwać coś fajnego :-)
Taycia, ja polecam next maternity. Mają dość długie nogawki. Tylko nie wiem jakie ty lubisz, bo ja nienawidzę wszystkiego, co jest z tym ala pasem ciążowym i kupuję zawsze bez - albo ze wstawianymi gumkami, i regulacja wszytą w pas.
mam nap. takie tylko nowszy model i są super
NEXT Maternity _BOOTCUT_ spodnie ciążowe _r.38-40 (1526653404) - Aukcje internetowe Allegro
I też kupione na allegro za grosze
Ja potrzebuję coś eleganckiego, bo mam komunię 8 maja i w ogóle nie wiem co. Sukienka na pewno odpada.
mam nap. takie tylko nowszy model i są super
NEXT Maternity _BOOTCUT_ spodnie ciążowe _r.38-40 (1526653404) - Aukcje internetowe Allegro
I też kupione na allegro za grosze
Ja potrzebuję coś eleganckiego, bo mam komunię 8 maja i w ogóle nie wiem co. Sukienka na pewno odpada.
Ostatnia edycja:
T
taycia
Gość
OOo dziękuję... te wyglądaja na super wygodne.. tylko od nogawki do kroku ja potrzebuję 83-84 cm i tu mam właśnie problem... ale będę szukać :-) a może jakieś eleganckie spodnie dla CIebie? może nawet jakieś jasne lniane? i do tego jakąś fajną przewiewną tuniczkę albo bluzkę? na pewno znajdziesz coś ciekawego
Te jakieś faktycznie krótkie (dla mnie lepsze), bo moje mają od kroku właśnie 83cm i muszę podwijać.
Tak właśnie myślę, że jakieś eleganckie spodnie (już upatrzyłam na allegro) i do tego jaką bluzkę koszulową. Happymum oferuje fajne, ale muszę zamówić, bo warszawski sklep kiepsko zaopatrzony i ceny dużo wyższe.
Tak właśnie myślę, że jakieś eleganckie spodnie (już upatrzyłam na allegro) i do tego jaką bluzkę koszulową. Happymum oferuje fajne, ale muszę zamówić, bo warszawski sklep kiepsko zaopatrzony i ceny dużo wyższe.
ja sprawdziłam rozmiar i skład i na szczęście są dobre poza tym jeansy wzięłam takie rozciągliwe devi kupiłaś ten pajacyk?
nie, kupilismy taki zestawik długie spodnie i bluzka z długim rekawem za 30 zł
reklama
asiacur a gdzieś jest jeszcze w Wawie happy mum czy tylko w wola parku?
Happy mum - odzie� ci��owa, odzie� dla dzieci, moda ci��owa. Sklep, forum, porady ci��owe.