reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Kurcze wczoraj mi przyszły czarne spodnie ciążowe z allegro i własnie kapnęłam sobie na nie domestos i mam czerwona plamkę Buu...
buuu maggie to nie do odratowania niestety :-(
zamalowałam czarnym długopisem ale dalej widać plamę no to się nimi nacieszyłambuuu maggie to nie do odratowania niestety :-(
Marcelinaa
zazdroszcze wam dziewczyny tych zakupow ja nic nie moge dostac, jak chodzilam po sklepach z bielizna i pytalam o majtki dla kobiet w ciazy albo o staniki to ciagle slyszalam "nie, nie mamy" a czasami na mnie patrzyli jakbym z choinki sie urwala
o spodniach, spodnicach ciazowych tez moge pomazyc
a w necie nie chce kupowac bo moge nie trafic z rozmiarem, zawsze mialam problem ze spodniami niby w pasie ok ale np w udach za ciasne ,albo przez tylek nie chialy przejsc- wiec nie chce ryzykowac z netem
o spodniach, spodnicach ciazowych tez moge pomazyc
a w necie nie chce kupowac bo moge nie trafic z rozmiarem, zawsze mialam problem ze spodniami niby w pasie ok ale np w udach za ciasne ,albo przez tylek nie chialy przejsc- wiec nie chce ryzykowac z netem
reklama
Marcelinaa
spodnie dresowo jakościowo b. fajne, tylko mimo, że kupiłam dużo za duże, w brrzuchu wiele luzu nie mam- do 9tego miesiąca na pewno nie posłużą heheh
ale biodra i uda- baja
ale biodra i uda- baja