reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

reklama
Cześć Dziewczynki:-)-ja w sobotę wieczorem wróciłam z szaleństwa zakupów w Szczecińskiej Galerii:-)-ale było miło:-D.Kupiłam sobie w H&M jeansy rurki z pasem ciążowym-BOSKIE!!!!!:tak:, 3 śliczne bluzeczki ,ale nie ciążowe po prostu większy rozmiarek,2 śliczne staniczki ale równiez nie ciążowe takie cacy-sexi:-D.Wszystko musiałam kupować w większych rozmiarach:szok:.Spodnie zawsze 38 a teraz 40 bluzeczki zawsze 36-38 a teraz 40 ,staniczki 75A-B a teraz 75 C- a nawet 80 B :szok:.Dzisiaj jeszcze ide dokupić jeden staniczek ale już u mnie w Świnoujściu bo mamy ten sam sklepik -sa duże przeceny nawet -50-70% na bielizne w sklepie o nazwie ESOTIQ-w wielu miastach sa te sklepiki ,naprawde polecam ja kupiłam staniczki ,które były po 75 zł. za 34,70 a są równiez śliczne po 27 zł. usztywniane z koroneczką i z bawełny własnie ide dziś taki dokupić:-)

Lana no to pochwal sie spodniami i bluzeczkami;)) fajnie ze miałas takie udane zakupy:)

Fajne ciuszki pokazujecie.Ja mam kilka z poprzedniej ciąży-teraz będę w tym samym czasie przechodzić ciążę,więc się przydadzą.
Chciałam sobie kupić jakąś sukienkę,tunikę,koszulę-spodnie tez by się przydały,bo jeansy,które mam już zaczynają uwierac mnie w podbrzusze :-DNamówiłam M już na jakiś tam zakup-siostra moja widziała super kieckę jeansową-tylko możne już ją wykupili :-(

W C&A kupilam dzis po przecenie dzinsową spodniczke ciazowa z gumka za jedyne 35 zł :) i pas ciazowy czarny za 35 zł, były tez za 29 ale wezsze

reklama
jaskółka- patrzyłam na te bluzeczki od użytkownik którego poleciłaś. Jak ich jakość?? Kupowałaś rozmiar taki jak zwykle nosisz czy wiekszy??

Do góry