reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki ciążowe

reklama
a ja jeszcze nie posiadam typowych ciuszków ciążowych..... bo mieszczę się w swoje i narazie nic nie gniecie:)

u mnie tak samo Monila choc ubrania z pracy powoli zaczynaja cisnac...he he dzis sie usmialam bo jakos o tym co dzis jadlysmy gadalam z kolezanka z pracy (a nadal nikt nic nie wie) i ona mowi: a jak to robisz ze nie tyjesz? (bo niby tak duo jem hi hi) ja na to: a troche mi sie ostatnio utylo, ona: a nic nie widac. he he, pomyslalam juz wkrotce bedzie...:-);-)

dzięki dziewczyny ;)

poszalałam troche w tym sklepie typowy dla ciężarówek ;)
kupiłam spodnie fajne rozciągliwe jak leginsy ale krój dzinsów z pasem :) i 2 pary staników jeden miękki ala sportowy a drugi juz do karmienia z fiszbinami;)

zakupy udane ....portfel lżejszy :-D:-D:-D

Dziewczyny.. a ja mam brzuch jakbym w 6 miesiącu była.. wydaje mi się, że to przez to że po pierwszej ciąży brzuch był już bardziej rozciągnięty.. kurcze.. muszę na jakieś zakupy się wybrać bo wbijające się spodnie zapinane na agrafkę, z rozchodzącym sie zamkiem to żadna rewelacja.. ratuję się jakoś tunikami które mam po pierwszej ciąży to przynajmniej rozchodzącego rozporka nie widać ;)

bylam wczoraj na zakupach...stanik jest wielkosci czapki haha rozmiar C,D z małego B....latem jak wskocze w dekold to mąż zeza dostanie hihi.nie wchodzilam na działy ciązowe (jeszcze)ale mozna kupic teraz mnustwo luźnych fasonow i spodni(co prawda wiosennych)na gumce.wiec zakupy udane;)

A mi dziś mąż zakupił taką bluzeczkę
sklep3
- szarą. Pumpek nie było rozmiaru, ale obiecał, że dokupi :-)

http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=b674&grupa_pom=bluzki

reklama
Do góry